A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
И дајте некое инфо, шанси за HD има ли, или џабе се надам :D
какво ХД бе, далеку сме ние од тоа....
инаку чисто хипотетички да ги стават СК во ХД резолуција, би доплатиле ли за тоа да речеме сума од 100-200 денари плус???
Јас да, ако се навистина во ХД квалитет.

.......otkako ke vi istecat dogovorite.....

И што дека ќе истечат? Има некое подобро решение (Dreambox евентуално). Моабетот е што е подобро змија да те апне или магаре да ти го бапне. Ебани сме секако у нашава држава. Ако ги исклучат и другите канали ќе чекаш и тамо да заврши договорот и пак исто.

Мене на 1ви ми истекува и чекам да видам што ќе се деси, ама пак што да земам или кај да се префрлам?

Ke ima promena na internet paketite. Imeno nekoi korisnici koi imaat 100 megabiti, vekje upload im e zgolemen od 1 na 2 megabiti. Spored informacite od drug forum sto gi prochitav, max upload ke e do 5 megabiti. Ova se odnesuva za DOCSIS korisnici. Toa e posledno sto znam. Valjda od Februari ke ima izvestuvanje.

Ke ima promena na internet paketite. Imeno nekoi korisnici koi imaat 100 megabiti, vekje upload im e zgolemen od 1 na 2 megabiti. Spored informacite od drug forum sto gi prochitav, max upload ke e do 5 megabiti. Ova se odnesuva za DOCSIS korisnici. Toa e posledno sto znam. Valjda od Februari ke ima izvestuvanje.

Другар го има пакетот и кај него аплауд оди 2мбпс рамно. Каде ги виде овие информации има нешто подателно?

Другар го има пакетот и кај него аплауд оди 2мбпс рно. Каде ги виде овие информации има нешто подателно?
Toa e vo glavno. Deckite od tehnicka odamna zborea deka ke ima zgolemuvanje na upload. Sega eve se vidi i na speedtest. Da go pochekame kobrata toj ti e najdobar izvor :D

Поважно ми е барем Down брзината да ја зголемат...

4100290571.png

Што е само кај мене пингот висок??? :unsure:
Ваљда нешто до сигналот ти е. Не сум по мрежите многу многу, прашај на другата тема за интернет што е или јави се нека дојдат да ти измерат каков сигнал ти доаѓа до модем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom