А1 Македонија

Jas go napisav istoto uste pred nekolku meseci,deka cenite kese pojacat i ke nema pretplata 400mkd,deka od 600 nagore ke bidat,site mi se smeeja,,

А бе нека биде 600ден тарифа да ми дава нешто јако за тие пари а не да ме јебе на здрав мозок со бесплатни СМС пораки демек Бог знае што ми даваат.Во денешно време кога сите користат вибер и слично кој праќа пораки.Оне имаше стварно јака понуда која ја користи сопругата.Со сите мрежи бесплатно плус 5 гига интернет без смс пораки за само 400ден без опција да се земе телефон....Е сега интернетот не е којзнае што али врши работа.

А бе нека биде 600ден тарифа да ми дава нешто јако за тие пари а не да ме јебе на здрав мозок со бесплатни СМС пораки демек Бог знае што ми даваат.Во денешно време кога сите користат вибер и слично кој праќа пораки.Оне имаше стварно јака понуда која ја користи сопругата.Со сите мрежи бесплатно плус 5 гига интернет без смс пораки за само 400ден без опција да се земе телефон....Е сега интернетот не е којзнае што али врши работа.
Нели е 499 ден таа претплата со неограничено кон сите мрежи, 5гб интернет и без опција да се земе телефон :cautious: И каков е интернетот на ОНЕ?

Нели е 499 ден таа претплата со неограничено кон сите мрежи, 5гб интернет и без опција да се земе телефон :cautious: И каков е интернетот на ОНЕ?

Сега е 499ден али во оваа тарифа имаш и бесплатни пораки а пред два месеци имаа и една друга тарифа за 399ден зборење неограничено, интернет 5 гига али без пораки.Али ни одговараше бидејќи и така пораки не користиме.За интернетот што да кажам.Врши работа ги отвара сајтовите прилично брзо а сега и повеќето сајтови имаат мобилна верзија и доста брзо ги отвара.Да се разбереме не е тоа што треба во споредба со 4Г и е послаб од Т-Мобиле али пак ке кажам ако не си некој деталист доста добар е.За тие пари максимално задоволни.

Последно уредено:
Ми стигна и мене, за нови броеви е ова?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Офф бре пак ке нудат 100мб интернет :tapp::tapp:.....Сега некој ке каже па за тие пари што сакаш али па додади 100ден плус на цената и дај барем 1 гига ако веќе си циција за 2.....Немам коментар....Крш им се понудите......Иначе корисник на Вип сум уште месец.....

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
^ Ова и не е некоја промоција. Подобра им беше таа претходната каде еден број плаќа 480, а други два плаќаат по пола по 240 (Vip free+ m+). Така дома направивме јас брат ми и татко ми. Вкупно 1000че да иди за тројцата.

Za 600 ne li davaat besplatno na site, besplatni smsi na site i 6 giga net?
Ovaa najzdrava ponuda e.

Ја нема 666 претплатата, сега ептен крш намален е интернетот на сите тарифни модели, за 699 неограничени разговори и 2ГБ интернет.
За 480 денари неограчничени кон вип, 200 кон другите, без смс и само 100мб интернет..:facepalm:
Во Оне за 499 имаш неограничени кон сите, неограничени смс, 5ГБ интернет.

знае ли некој што се новите билборди на Вип по цело Скопје?

Не сум приметил ништо, што има, какви се?

Со опашка од алигатор како нешто да гледа и мислам дека имаше натпис Дали си спремен?
Иста има и со едно девојче што зирка.

Со опашка од алигатор како нешто да гледа и мислам дека имаше натпис Дали си спремен?
Иста има и со едно девојче што зирка.
Ги немам видено како изгледаат, но симболиката е очигледна.
Алигаторот е Вип, и прашува дали си спремен да потпишеш договор, за да може да те јаде со слаб сигнал и слаб интернет во наредни две години.
Уплашеното девојче е обичен корисник на Вип кој sирка и се плаши од алигаторот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom