А1 Македонија

А не си бил во салон една жалба да им поднесеш?

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Срамота е ова да се третира како „промоција“:

lqCgcmi.png

Како што јас ги разбирам тарифиве се враќаме наназад низ годините, следни се промотивни тарифи без интернет и со промотивна цена за смс порака од 5 денари

што е фората до пред 1 недела гледав тарифи имаше со 280 ден сега ја нема ? со таа исто сони екпериа е4 беше 3500. а сега 3500 за со 480 ден... втф

што е фората до пред 1 недела гледав тарифи имаше со 280 ден сега ја нема ? со таа исто сони екпериа е4 беше 3500. а сега 3500 за со 480 ден... втф
Пред два три дена промовираа нови пакети и едноставно ја избришаа првата тарифа, како никогаш и да ја немало односно почнаа да ја тераат истата политика како и T-mobile :sick:

100MB интернет :LOL: Порано на 279 ден претплата имаше толку, a сега на 479 ден.

Подобро да ги укинат тие минутите кон националните мрежи и да стават 1GB интернет, во денешно време скоро секој на телефонот има вибер и скајп.

цц покварени кур што ке продужам договор

Тоа не е битно што телефон имам.. Месечно ми стигнува сметка од 53 денари затоа што го користам интернетот што го имам во претплата.. А претплата ми е со 1 гб интернет, кој после надминување на 1 гб само се намалува брзина не се доплаќа..
Ti rece deka doplakjas za internet, sega pagja brzinata i ne se doplakja, i jas imam takov, aj resi se sto ti se doplakja a sto ne, vidi na smetkata ubavo pisuva

Луди тарифи имаат ВИП а уште полудо функционираат,цените им се како на Т-мобиле а услугата како локален селски оператор. Само додека има овци,ќе ги стрижат, сите трчаат да земат телефон на претплата само со лична карта и некој крш за 0 денари, е па наздравје бричење после.

Брат ми беше во странство и глеајте лоповиве како наплатуваат за повик кој не ни го остварил брат ми (значи во call log во истата минута повиците се впишани како missed call). Но друго ме интересира, како е возможно во иста СЕКУНДА да има и појдовен и дојдовен повик и двата да бидат наплатени? Дали е возможно да се бара refund на парите ако во салон им се покажи телефонот со call log дека е одбиен повикот, а не е направен, и дали има некој истерано правдина на вакви глупости со нив?

OsFWjjO.png

Брат ми беше во странство и глеајте лоповиве како наплатуваат за повик кој не ни го остварил брат ми (значи во call log во истата минута повиците се впишани како missed call). Но друго ме интересира, како е возможно во иста СЕКУНДА да има и појдовен и дојдовен повик и двата да бидат наплатени? Дали е возможно да се бара refund на парите ако во салон им се покажи телефонот со call log дека е одбиен повикот, а не е направен, и дали има некој истерано правдина на вакви глупости со нив?

OsFWjjO.png

Ако вртел со USSD код (оној *123*...) нели прво се врти кон бројот, па повикот се прекинува и се добива дојдовен повик од сопствениот број. Веројатно тоа е случајот штом е во истата минута. Како и да е, не треба двата повици да се наплатени туку само еден.
И секако поднеси си приговор.

Ако вртел со USSD код (оној *123*...) нели прво се врти кон бројот, па повикот се прекинува и се добива дојдовен повик од сопствениот број. Веројатно тоа е случајот штом е во истата минута. Како и да е, не треба двата повици да се наплатени туку само еден.
И секако поднеси си приговор.
Во иста секунда е. :D Нема шанси значи за такво нешто, никаков повик не е остварен, не ќе се лажиме за 100 денари, принцип е во прашање. Приговор во АЕК ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom