Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
И кило туршија.

Си ебаа мамата трансфериве, порано се знаеше 35 Мил кеш за играч, сега .... 1 година и 35дена и 5 секунди на позајмица, со можност за откуп при клауза ако испаднат во серија Б , и ако женаму нема добиено па мора швалерај ,.... итн.
Ќе биди интересно ова лето мора сите 50-50 да се разрешат пошто не важи поќе правилото, ќе има чешити.

И навивачите на Лацио со честитка до Буфон за неговиот роденден (y).Буфон е еден од ретките,ако не и единствен играч во Серија А моментално,кој е почитуван и ценет и од фанови на други екипи.

Oggi compie gli anni un grande campione. Non hai mai vestito la maglia della #Lazio, ma, ogni volta che ha affrontato i biancocelesti , ha sempre manifestato la sua stima verso i tifosi laziali. #Tanti #auguri #Gigi #Buffon #1!
10346464_872922629395706_568007759109110169_n.jpg

И кило туршија.

Си ебаа мамата трансфериве, порано се знаеше 35 Мил кеш за играч, сега .... 1 година и 35дена и 5 секунди на позајмица, со можност за откуп при клауза ако испаднат во серија Б , и ако женаму нема добиено па мора швалерај ,.... итн.
Па нормално. Ако мислиш на порано, порано немало трансфери од 16 милиони евра секој ден. А ако мислиш дека пред десетина години се плаќало во кеш целосно си грешка. Посебно во Италија плаќањето на три рати е еден вид на практика. Тоа што има заебанции со ратите е сосема друга работа.

Најјако беше кога Лацио го зема Скули на позајмица за ДВЕ ИЛЈАДИ евра. Ама изгледа фората била во тоа што на крај на сезоната МОРАЛ да биде откупен, и покрај тоа што беше камен. Лотито којзнае колку мутни зделки има направено со тој газдата на Џенова. И ако се додаде тоа дека дедо му на Скули бил некој мафијаш...

Море бетер од Баерн навивачине сте станале :(
Мене Рома отсекогаш ми биле симпатичен тим од проста причина што за мене освен Интер и Јувентус, другите тимови од Италија никогаш не сум ги сметал за конкуренти.

Рома ми се "ебам ретко, ама лошо" kinda тимче. Фала ви за Дестро, може ќе ни се најде. :coffee:
Ако сакаш да знаеш од секогаш лацио и јувентус највеќе сум ги нејќел, верувај 80% од фановите на Рома така размислуваат. Милан се јадат со Наполи тука, а последните години нема никаков ривалитет не ми ни минуват низ глава како ривали:rolleyes:

Ако сакаш да знаеш од секогаш лацио и јувентус највеќе сум ги нејќел, верувај 80% од фановите на Рома така размислуваат. Милан се јадат со Наполи тука, а последните години нема никаков ривалитет не ми ни минуват низ глава како ривали:rolleyes:
Знам дека не ти минуваат, пркна Рома овие 2 сезони, ама реков "ебам ретко ама лошо" тим се, ретко им се наоѓа прилика да играат ЛШ и примаат 7 комада два пати со ред кога одат во европа.
Од друга страна, не беше одамна кога Милан прослави титула на среде Рим, или ова не спаѓа во последните години? :coffee:

Јуве даде гол од офсајд (билдање на коментари во темава waiting 3...2...1...)

Ajde za ofsajdot se nauchivme, ali gllumenjeto na Lihshtajner? Di Kaprio da mu zavidi..

Ajde za ofsajdot se nauchivme, ali gllumenjeto na Lihshtajner? Di Kaprio da mu zavidi..
Ти да беше на местото на Лихт како ќе изглумеше, подобро или полошо? Битно е што не му се нафрли Лихт физички после провокацијата на идиотот.

Знам дека не ти минуваат, пркна Рома овие 2 сезони, ама реков "ебам ретко ама лошо" тим се, ретко им се наоѓа прилика да играат ЛШ и примаат 7 комада два пати со ред кога одат во европа.
Од друга страна, не беше одамна кога Милан прослави титула на среде Рим, или ова не спаѓа во последните години? :coffee:

Пофали се Милан во последно време како ебе ?:cautious:[DOUBLEPOST=1422492250][/DOUBLEPOST]
па бар може да научи од легенди ....кога веќе во рома ги нема....

и тоа шо викаш .. :aplauz:

Па нормално. Ако мислиш на порано, порано немало трансфери од 16 милиони евра секој ден. А ако мислиш дека пред десетина години се плаќало во кеш целосно си грешка. Посебно во Италија плаќањето на три рати е еден вид на практика. Тоа што има заебанции со ратите е сосема друга работа.

Во тој случај, јувентус сеуште Мело го отплакаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom