Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Дури и НИКОЈ да не дојде ќе игра Бориело што бар е вистиски шпиц и најмалце класа над ова ветрушкава.. а нема да остане на никој
Бориело
Бориело
Бориело
Бориело
Бориело
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Со Бориело до скудето :pijani::oleee::ojeaa:

the-fuck-did-i-just-read.jpg

Бориело кога беше во Јувентус постигна еден гол и Јуве победи со 1-0, незнам баш против кого, ама беше важна победа и тогаш шампиони станаа таа сезона :icon_lol:
Против Чезена и то баш накај 86-87 минута.

AC Milan have reached an agreement with Roma for Destro to sign him loan for €700k, according to Gazzetta dello Sport. They will then pay his €16m buyout clause in 3 installments.

AC Milan have reached an agreement with Roma for Destro to sign him loan for €700k, according to Gazzetta dello Sport. They will then pay his €16m buyout clause in 3 installments.
Романистиве мислеа дека парите ќе ги земат наеднаш и ќе си го донесат Роналдо. :icon_lol:

И кило туршија.

Си ебаа мамата трансфериве, порано се знаеше 35 Мил кеш за играч, сега .... 1 година и 35дена и 5 секунди на позајмица, со можност за откуп при клауза ако испаднат во серија Б , и ако женаму нема добиено па мора швалерај ,.... итн.

Море бетер од Баерн навивачине сте станале :(
Мене Рома отсекогаш ми биле симпатичен тим од проста причина што за мене освен Интер и Јувентус, другите тимови од Италија никогаш не сум ги сметал за конкуренти.

Рома ми се "ебам ретко, ама лошо" kinda тимче. Фала ви за Дестро, може ќе ни се најде. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom