Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
И ова доле е провоцирање за жолт картон? :)
Jа ти пишав брат у кои случаи и сигурно виде колку пати Шкртел пред ова му се ставаше у фаца на Коста за ситни работи, незнам зашо ми контра-постираш слики од фаулите кои реков дека постојат, од кои првата е за црвен...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Од кој агол е фатено со Шкртел, изгледа ко со двете нозе да го гази.
Пошто дека го згазна со една е во ред, без две не вреди ни да му се испулиш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Jа ти пишав брат у кои случаи и сигурно виде колку пати Шкртел пред ова му се ставаше у фаца на Коста за ситни работи, незнам зашо ми контра-постираш слики од фаулите кои реков дека постојат, од кои првата е за црвен...
Ти пиша за стартот на Џан, не за овој над Шкртел и рвањето со Стиви и пиша дека Сако и Шкртел не биле наивни, му се ставале у фаца. Ако ставање у фаца е приближно еднакво до газење на зглобови и рвање, ондак у реду е и Сако и Шкртел се виновни за однесувањето на Коста :)[DOUBLEPOST=1422405941][/DOUBLEPOST]
Од кој агол е фатено со Шкртел, изгледа ко со двете нозе да го гази.
Не не, со една е, таков е аголот..

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Добро бе што има врска што игра за ваш клуб,незнам како може да го браните.
Не ги споредувајте тие ситуации при дуел,таму и едниот и другиот е крви судијата неможе се да види.Мене највеке ме нервира што овој Емре на земја лежи неможе никако да му ја земе топката,а он му го гази зглобот.Што е претерано претерано е.Искрено така би им ја дал титулата на Чезли ама овој да скапе до смрт на клупа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Добро бе што има врска што игра за ваш клуб,незнам како може да го браните.
Не ги споредувајте тие ситуации при дуел,таму и едниот и другиот е крви судијата неможе се да види.Мене највеке ме нервира што овој Емре на земја лежи неможе никако да му ја земе топката,а он му го гази зглобот.Што е претерано претерано е.Искрено така би им ја дал титулата на Чезли ама овој да скапе до смрт на клупа.
Кој го брани?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Па кој кажа дека не е гнасно и не е за суспензија и црвен? И ја него сакам Коста како се понаша сакам кога даде гол ама со Челзи го напнавте особено ганерите 10 год у сенка што се па сега комплекси.
Го споредувате радувањњ на Мурињо се радува на победа протов Ливерпул о финале а Перси на гол за нерешено .
Повише го мразите Челзи него што си ги сакате клубовите и тоа најбише ради Мурињо и Коста уште Ибра ни фали.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па кој кажа дека не е гнасно и не е за суспензија и црвен? И ја него сакам Коста како се понаша сакам кога даде гол ама со Челзи го напнавте особено ганерите 10 год у сенка што се па сега комплекси.
Го споредувате радувањњ на Мурињо се радува на победа протов Ливерпул о финале а Перси на гол за нерешено .
Повише го мразите Челзи него што си ги сакате клубовите и тоа најбише ради Мурињо и Коста уште Ибра ни фали.
Еве ганерите лечат комплекси, овие од лвп не смеат да зуцнат оти и Суарез правел така. Ами ние? Ние го мразиме оти пред некоја година Билбао не нашиба во ЛЕ па по Шпанска линија го плукаме.

W

wicked_1

Гостин
Ти пиша за стартот на Џан, не за овој над Шкртел и рвањето со Стиви и пиша дека Сако и Шкртел не биле наивни, му се ставале у фаца. Ако ставање у фаца е приближно еднакво до газење на зглобови и рвање, ондак у реду е и Сако и Шкртел се виновни за однесувањето на Коста :)[DOUBLEPOST=1422405941][/DOUBLEPOST]

Не не, со една е, таков е аголот..
Тоа го спомнав само чисто колку да образложам за провокациите, на претходната утакмица Коста доби од Шкртел два лакта у глава.. не го едначам ова со тоа што го назгази Чан на зглоб нормално

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Еве ганерите лечат комплекси, овие од лвп не смеат да зуцнат оти и Суарез правел така. Ами ние? Ние го мразиме оти пред некоја година Билбао не нашиба во ЛЕ па по Шпанска линија го плукаме.
Вие сте небитни. :kafence:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Бразилец е Коста бе, какви Шпански линии. xD

Ние го мразиме оти е сонародник на Андерсон, а овој зема ПЛАТА без да игра фудбал од нашиот тим, место да му качиме на Фалкао. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom