Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние немаме големи очекувања. 4ти сме си. Си знајме. Вие имате секоја година целите на 4 трофеи, минимум. Еве еден сте на прагот да го освоите, за да му се скрши постот на Мурињо. Па Бога ми за спасител две и пол години се многу без трофеј. Можеби и затоа толку се радуваше денес. Што знам.
ne znam tamu, jas sum nemala golemi ocekuvanja nikogas , ovaa godina imam vo Anglija sum ubedena deka prvi ke bidime mozi se lazam rano e da se kazi ama na dobar pat sme, ovaj kupot so go narekuvate miki maus i ne mi e biten ama ete ke se broj kako trofej, a za tret trofej da pominime 1/8 finale posle se biva, za mene si kazvam za drugite ne znam

кхм

2015-01-28_0010.png
Аха, дека кога Манчестер го освои лани, на темава (не зборам за тебе туку го користам цитатот) го рачунаа како ланска сезона. Убаво е да се знае :)

едит: гледам уште не е јасно хаха

Се надевам дека Коста ќе го исклучат на некоја битна утакмица и ќе го кошта Челзи трофеј. Онака.

Се напнавте за радувањето Манчетер,а сега го браните Мурињо за ова радување? Демек треба да полуди зошто влегол во финале во Капитал Оуан Купот? Озбилно ?
Мене јасно ми е дека за тим како Челзи,кој е од оној помалите,без разлика на скорешните успеси е океј,го сфаќам.Ама за тренер како Мурињо,кој е во онаа горна класа тренери и еден од најдобрите вака да се радува,шо знам баш...Не го очекував од него.Капитал купот не е на потребната класа за менаџер како Мурињо(такво радување).За тим како Челзи,апсолутно.Таман со Тотенхем во финале. :)

Ау брат, те молам :)
Коста не провоцира, крши зглобови...
За тоа на Чан требаше да го исклучат, ама мене највеќе за Шкртел ми е, го знаеме шо фаца е, го фаулираше у 16ник и му се дере у фаца, пробува да исфорсира реакција од Коста =/, и не беше само тоа имаше и други случаи, не трпеше ниту еден фаул Шкртел нон стоп влагаше у дуел. Штета со стартов на Чан шо го напраи ипак, ова му ја засенува предобрата утакмица шо ја изигра.

Се напнавте за радувањето Манчетер,а сега го браните Мурињо за ова радување? Демек треба да полуди зошто влегол во финале во Капитал Оуан Купот? Озбилно ?
Мене јасно ми е дека за тим како Челзи,кој е од оној помалите,без разлика на скорешните успеси е океј,го сфаќам.Ама за тренер како Мурињо,кој е во онаа горна класа тренери и еден од најдобрите вака да се радува,шо знам баш...Не го очекував од него.Капитал купот не е на потребната класа за менаџер како Мурињо(такво радување).За тим како Челзи,апсолутно.Таман со Тотенхем во финале. :)
Таман после првиот прашалник почнав да ти спремам одговор, после видов дека нема што да кажам освен :cuc::cuc::cuc::cuc:

Сакам едно нешто да прашам се надевам дека ќе добијам одговор оти премногу ме интересира. Прашањето е следно
Дали има погнасен и по провокатор и по копиле играч моментално од Диего Коста?

Фала
У ПЛ не општо да.

За тоа на Чан требаше да го исклучат, ама мене највеќе за Шкртел ми е, го знаеме шо фаца е, го фаулираше у 16ник и му се дере у фаца, пробува да исфорсира реакција од Коста =/, и не беше само тоа имаше и други случаи, не трпеше ниту еден фаул Шкртел нон стоп влагаше у дуел. Штета со стартов на Чан шо го напраи ипак, ова му ја засенува предобрата утакмица шо ја изигра.

И ова доле е провоцирање за жолт картон? :)
10945561_876277479077635_1770299000831469875_n.jpg

Го провоцираат море, му рекле дека личи ко ода има 35 год а овај ни 30 нема и попизди.

Не знам зошто прави проблеми за тоа.Јас сум секогаш горд кога ќе ми дадат плус годинки. :)

Абе мирно дете е Коста, од мал го знам. Убаво си пишав и на другата тема, ме изненади шо вака реагираше денес, ама не е он крив, копитана од Ливерпул го провоцираа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom