Ок. За бледи доскочици ми е.Кажи друг пат ако ти е за бледи доскочици, да не се мачам да објаснувам.
Виши политики, не разбирам до толку.Затоа Коп го ставија модератор, да има кај да спијат „сиромашниве“, а овој дете, не разбира![]()
Со самата потреба да го поставиш прашањево си ги уништи шансите за модератор.Кажете шо книшка да извам, ако треба. Од која партија ?![]()
Се смеам, нормално.Со самата потреба да го поставиш прашањево си ги уништи шансите за модератор.![]()
Моментот кога не знаеш дали е комплимент или не да те рамнат со магистаротДај на Магистеров или Мојсо дадете им модератори да бидат, само ние од фан клуб Арсенал немаме мод на форумов, ко некои црнци сме.
Ма нее,тоа е работа за луѓе со мали дострели.Дај на Магистеров или Мојсо дадете им модератори да бидат, само ние од фан клуб Арсенал немаме мод на форумов, ко некои црнци сме.
#хехеМоментот кога не знаеш дали е комплимент или не да те рамнат со магистарот[DOUBLEPOST=1422390984][/DOUBLEPOST]бтњ некој ако заслужува мод од кај нас тоа е @Bateman
Брат пари да ми даваат не одам модератор#хехе
Мојсо, па ти и Македонец_7 од околу напињате за модератори, затоа вас ве ставив како предлог.![]()
Sure Mojso, sure.Брат пари да ми даваат не одам модератор![]()
Да вадам цитати од фб ?Sure Mojso, sure.![]()
Ова со париве се подразбира дека ако си ќе земаш, не знам шо го прајш ко прашање на избор.Да вадам цитати од фб ?![]()