Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се мислам деновиве пак да го гледам Фајт Клаб, може на втор пат ќе ми се промени впечатокот дека филмот не е ремек дело како што го следи глас

Не реков јас дека не е добар филмот, туку за филм со рејтинг 9 што за повеќе луѓе е најдобар филм на сите времиња јас го оценив со 7ца.![]()
И после сакаш да ти го гледам предлогон шо си ми го пишал![]()
Peer ne e za rejting 9 to e greskata.Не реков јас дека не е добар филмот, туку за филм со рејтинг 9 што за повеќе луѓе е најдобар филм на сите времиња јас го оценив со 7ца.
Не реков јас дека не е добар филмот, туку за филм со рејтинг 9 што за повеќе луѓе е најдобар филм на сите времиња јас го оценив со 7ца.
Би глумел Бејл?
Се мислам деновиве пак да го гледам Фајт Клаб, може на втор пат ќе ми се промени впечатокот дека филмот не е ремек дело како што го следи глас

Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...
Би глумел Бејл?
Да бе, и Хит Леџер ќе се врати....јесда е Холивуд ова, ама ...
Ќе си симнеш BS Player ќе си наместиш јазик при инсталирање на македонски и автоматски ќе ти бара македонски превод ко ќе пуштиш филм.Дали знае некој како може да ставам превод на филм што сум го симнал од итнернет. Барам превод од македонски јазик. Ако не дајте некоја страница од каде што ќе можам да симињам филмови со превод на македонски јазик. Ве молам дајте некаков одговор или решение брзо. Ми треба ова за утре сабајле!
Огромна препорака за книгата, еден од подобрите трилери читани, Дете 44 е преведена кај нас во издание на Сакам книги
Прочитајте си ја пред филмот...