Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи друг пат ако ти е за бледи доскочици, да не се мачам да објаснувам.
Затоа Коп го ставија модератор, да има кај да спијат „сиромашниве“, а овој дете, не разбира![]()

Со самата потреба да го поставиш прашањево си ги уништи шансите за модератор.Кажете шо книшка да извам, ако треба. Од која партија ?![]()

Со самата потреба да го поставиш прашањево си ги уништи шансите за модератор.![]()

Дај на Магистеров или Мојсо дадете им модератори да бидат, само ние од фан клуб Арсенал немаме мод на форумов, ко некои црнци сме.
[DOUBLEPOST=1422390984][/DOUBLEPOST]бтњ некој ако заслужува мод од кај нас тоа е @BatemanДај на Магистеров или Мојсо дадете им модератори да бидат, само ние од фан клуб Арсенал немаме мод на форумов, ко некои црнци сме.
#хехеМоментот кога не знаеш дали е комплимент или не да те рамнат со магистарот[DOUBLEPOST=1422390984][/DOUBLEPOST]бтњ некој ако заслужува мод од кај нас тоа е @Bateman

#хехе
Мојсо, па ти и Македонец_7 од околу напињате за модератори, затоа вас ве ставив како предлог.![]()

Sure Mojso, sure.Брат пари да ми даваат не одам модератор![]()

Ова со париве се подразбира дека ако си ќе земаш, не знам шо го прајш ко прашање на избор.Да вадам цитати од фб ?![]()