Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова ако збориш за навивачите на Баерн 100% си у право и ептен ја долови поентата.Не сфаќам со кого се докажувате, понапорни се од Јеховини сведоци
Мај ес глуп муабет. Исто е да даваш голови и да збираш топки од средина и да ја врзуваш цела игра + да даваш голови.
Глупо е вашето симплифицирање.
Идите ебите нешто бе![]()
Ама оти не сфатиш дека го правиш Роналдо на ниво на Ингази? Класа голгетер и тоа бил. Оди види кој има најмногу асистенции ајде. А додуша ако правиме муабет конкретно за последните година-две (без последните месец дена) Роналдо и 100% од головите да ги дал со еден допир на топката, пак ќе има поголем удел од Меси кој изиграваше манекен.@ElNinho уште 10 коментари напиши за лајкови од Јунајтед фан бојс и пак мисли си дека ист, па дури и поголем удел имал Роналдо од Меси. Одамна се иступи муабетов, ајде поздрав.
Да не заборавиме и дека one-touch голови се и головите со глава, кои Роналдо ги има далеку повеќе од Меси.^ Плус Меси прави неколку допири.. ја смирува на гради па ја спушта на колено и од колено два пати брза ја шутира. Тоа може само Сонџоку да го види.... нема еден допир туку два.
I want to marry this guy^ Плус Меси прави неколку допири.. ја смирува на гради па ја спушта на колено и од колено два пати брзo ја шутира. Тоа може само Сонџоку да го види.... нема еден допир туку два.