Како е правилно?
- Мреал
- Среал
![]()
ПОбрзо ќе се најди светиот грал отколку значењето на тие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е правилно?
- Мреал
- Среал
![]()
Не сум старо магаре мореИ ти ќе да си некое старо магаре. Наместо да одиш да печалиш ти си седнал на Кајгана ги лажиш маливе.
Убо си кажа чоеко, џабе му ги вртите муабетите.
Роналдо е тапа од пред светското екипно наваму.
И да, инает е да не признаеш дека Роналдо има помала заслуга во успесите на Реал од онаа на Меси за Барса.
30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.Стварно бе, стајте нова анкета. Еве на пример нека биде:
Според муабетот на Пепито за Роналдо, колку години мислите дека има:
- 11
- 12
- 13
- 13ипол
Снежо, дај му на Љубчо, ни ја еба цела држава. Има и графит кај мене во маалото.Како беше она Боркица дај му,ни ја еба државата,сега ќе е Ирина дај му,си ја еба кариерата![]()
Абе а како е правилно, Пепито со акцент на И, или акцентот е на Е?30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.
Циркузи,треба почесто да свратувам у темава
Од тапинс па се до асистенција на асистенцијата
@Atso Страшен играч имате во Енцо.Ме интересира само 30 + мил го плативте или ќе завршат тиа пари у џебот на некој од агентите.Да не имаше тој газдата ваш и кај него дел од договорот ко кај Родриго и Гомеш ?
На о е акцентот, за тоа е ѕвездата ставена, мислев дека е јасно.Абе а како е правилно, Пепито со акцент на И, или акцентот е на Е?