Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.

Има ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.

Nema

Нема уште, има време. И да, не го гледај на скринер.

Да ти кажам право каква сака нека е снимката, Интерстелар освен ако не отидеш на кино нема да го доживееш како што треба, така што ги жалам тие што го пропуштија.

Ти благодарам за информацијата.
Инаку не ми е јасно е толкава разликата во цена на Mitsubishi клима уредите во МК и во околните земји ( разликата е скоро до 50 %) ?[DOUBLEPOST=1422094100][/DOUBLEPOST]
ПАКОМ=ЕКУПИ​
------------------------------------------------------------------------------------------
Организација:Друштво за производство, промет и инЖенеринг на информатички системи ПАКОМ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
Име:ПАКОМ КОМПАНИ Д.О.О.Е.Л. ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ
Адреса:Јадранска магистрала 12, Скопје, 1000, MK, MK
Телефон:+389.23202800
e-mail:dario.ivanovic@msan.hr
Регистрар:TIM-CO-REG
Креиран на:17.10.2014 22:38:38

--------------------------------------------------------------------------------------------
Регистрант:TIM-CO-R748
Организација:Друштво за трговија и услуги ЕКУПИ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Име:ЕКУПИ МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ
Адреса:Јадранска Магистрала 12, Скопје, 1000, MK, MK
Телефон:+389.23202800
e-mail:dario.ivanovic@msan.hr
Регистрар:TIM-CO-REG
Креиран на:17.10.2014 22:38:45[DOUBLEPOST=1422096618][/DOUBLEPOST]Многу е интересно што карактеристиките на моделот ACP-18CH50GEYI (http://www.ekupi.mk/11964.aspx) се разликуваат од карактеристиките за истиот модел дадени во каталогот на VIVAX (http://en.vivax.com/Download.ashx?FileID=e7b68ffc-e30b-4bb9-a958-f7e75f813390).
E сега прашање е дали е грешка или пак навистина има промена во карактеристиките на моделот ?
ne znam za site modeli na mitsubishi, no poveketo serii (modeli) od ovaj brend imaat prilicno isti ceni kako grcija, taka i bugarija i kaj nas.
Samo bi sakal da ti posocam, da ne veruvash premnogu vo podatocite na grckite prodavnici, bidejki bash koga gledav podatoci za tehnicki karakteristiki na eden model na Hitachi, imaa (po greshka ili ne) staveno podatoci so karakterisitki za mercedes a prodavaa yugo. Imaa staveno nelogicno jaki brojki za COP. Koga ke bendisash eden model (po cena i karakteristiki) pobaraj specifikacii na site strani (bugarski sajtovi, grcki, EUROVENT obavezno i kaj nas od kaj shto bi kupil neka ti dadat podatoci, za da vidish shto kupuvash.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom