nemoj da bides bezobrazenДеновиве ќе звучам како да сум од Интернет Експлорер уклучен, сите филмови шо ги изгледавте периодов јас сега им седнувам.
Whiplash - PLAY THOSE MORHERFUCKING DRUMS YOU PIECE OF SHIT!!!
и WatchmenWolverine е навистина ОЧАЈ! Не би сакал дури ни да го коментирам. Само 3/10. Ми остана уште Days of Future Past.
Паметен потег, така ќе ги избегнеш досадните филмови и тие за 6ка. Јас вака правам освен кога ми е многу досадно тогаш гледам секакви бљувотини и им давам прелазни.Деновиве ќе звучам како да сум од Интернет Експлорер уклучен, сите филмови шо ги изгледавте периодов јас сега им седнувам.
Whiplash - PLAY THOSE MORHERFUCKING DRUMS YOU PIECE OF SHIT!!!
Абе не од шо сакав ова, досега со испити се занимавав, завршив сега и слободен сум периодов потполно и ќе наплаќам за минативе 15-20 без филмови.Паметен потег, така ќе ги избегнеш досадните филмови и тие за 6ка. Јас вака правам освен кога ми е многу досадно тогаш гледам секакви бљувотини и им давам прелазни.
И му лупна шеска?Го гледав Seven Pounds ама ништо не разбрав од него.
Не дај Боже, Shutter Island, Memento, Mulholland Drive, The Usual Suspects, Inception и ред други да ги гледаш ти...Го гледав Seven Pounds ама ништо не разбрав од него.
Каков саундтрак има John Wick, Whiplash гомна да јаде Адреналин 10000. Одамна не сум гледал олку добра акција.
Think, Killing Strangers, почетната и оваа - ги скапав од слушање.
И песната што е на почетокот на сцената ептен ме зарази.
Сите ми се гледани само мулхоланд драјв не го разбравНе дај Боже, Shutter Island, Memento, Mulholland Drive, The Usual Suspects, Inception и ред други да ги гледаш ти...