Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Каков саундтрак има John Wick, Whiplash гомна да јаде :D Адреналин 10000. Одамна не сум гледал олку добра акција.

Последно уредено:
Деновиве ќе звучам како да сум од Интернет Експлорер уклучен, сите филмови шо ги изгледавте периодов јас сега им седнувам.

Whiplash - PLAY THOSE MORHERFUCKING DRUMS YOU PIECE OF SHIT!!!

Деновиве ќе звучам како да сум од Интернет Експлорер уклучен, сите филмови шо ги изгледавте периодов јас сега им седнувам.

nemoj da bides bezobrazen

"There's no fucking Mars Bar down there, what are you looking at? Look up here, look at me."

"I will not let you cost us a competition because your mind’s on a fucking Happy Meal and not on pitch."

"Dear God, is that a tear in your eye? Are you one of those single-tear people? Do I look like a double fucking rainbow to you?"

:ROFLMAO:

Паметен потег, така ќе ги избегнеш досадните филмови и тие за 6ка. Јас вака правам освен кога ми е многу досадно тогаш гледам секакви бљувотини и им давам прелазни. :D

Кој филм го споредивте со Силвер Лајнинг за да не го гледам =D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Паметен потег, така ќе ги избегнеш досадните филмови и тие за 6ка. Јас вака правам освен кога ми е многу досадно тогаш гледам секакви бљувотини и им давам прелазни. :D
Абе не од шо сакав ова, досега со испити се занимавав, завршив сега и слободен сум периодов потполно и ќе наплаќам за минативе 15-20 без филмови.

Каков саундтрак има John Wick, Whiplash гомна да јаде :D Адреналин 10000. Одамна не сум гледал олку добра акција.

И песната што е на почетокот на сцената ептен ме зарази. :D

И песната што е на почетокот на сцената ептен ме зарази. :D

Think, Killing Strangers, почетната и оваа - ги скапав од слушање. :D
Генерична акција, ама сепак одличен филм.

Него, го репризирав Ed Wood пред некој ден. Ремек дело!

Do you reject Satan and all his evils? - Sure...
:pos::pos::pos:

This Edward and Bela story is so much better than Twilight...

Не дај Боже, Shutter Island, Memento, Mulholland Drive, The Usual Suspects, Inception и ред други да ги гледаш ти...

Сите ми се гледани само мулхоланд драјв не го разбрав :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom