Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Озил е играч кој е добар само ако има до него добри играчи.Во Реал тоа беа Роналдо,Ди Марија,Бензема па и Игуаин. Во Арсенал освен Санчез и Волкот,што заедно се играле 3 утакмици не гледам друг. Тука лежо целиот проблем на Озил. Но,има време.Може и те како да се поправи.Ја сум бајаги оптимист околу Озил. Ќе ви ги затне муцките,кај и да е. :)

Јас мислам дека не можеме да знаеме дали Паулиста е послаб или подобар од Хумелс. Сме го гледале Хумелс, но не сме го гледале Паулиста. Ете ако направи трансфер во Дортмунд и ако биде играчиште тогаш он ќе ни биде таа звезда. Нешто слично на Бенатиа момци. На 24 години се наоѓаше во Удинезе, а сега е во Баерн. Сега он е барем на исто ниво со Хумелс. :) Мислам дека ме сфаќате што сакам да кажам..

Потсетување дека Метро е на ниво на ДејлиМејл, така да заборавете го Хумелс. :)

Јас мислам дека не можеме да знаеме дали Паулиста е послаб или подобар од Хумелс. Сме го гледале Хумелс, но не сме го гледале Паулиста. Ете ако направи трансфер во Дортмунд и ако биде играчиште тогаш он ќе ни биде таа звезда. Нешто слично на Бенатиа момци. На 24 години се наоѓаше во Удинезе, а сега е во Баерн. Сега он е барем на исто ниво со Хумелс. :) Мислам дека ме сфаќате што сакам да кажам..

Да ама го нема потребното искуство што го има Хумелс.И името. Верувам дека може да стане и подобар од Хумелс.Ама тоа е е малку подолг процес.Колку време му требаше на Кошелни за да стане ворлд клас штопер?Тоа ме плаши мене,да не му треба истото ко со Кош,па да чекаме ворлд клас штопер тек за 1ипол сезона.

Да ама го нема потребното искуство што го има Хумелс.И името. Верувам дека може да стане и подобар од Хумелс.Ама тоа е е малку подолг процес.Колку време му требаше на Кошелни за да стане ворлд клас штопер?Тоа ме плаши мене,да не му треба истото ко со Кош,па да чекаме ворлд клас штопер тек за 1ипол сезона.

Океј е тоа, ама мислам дека сега кога имаме повеќе пари имаме и дигнато малку критериуми за потенцијален трансфер во Арсенал. Особено како што се збори дека станува збор за 20 милионско засилување, тоа не е баш малку за стопер.

Кош кога го купивме влезе директно прва постава, сега прв штоперски тандем ни се Пер и Кош, Габриел баш ќе има време да се адаптира полеа полека во оваа полусезона.

Иначе не ми е по кејф трансферов, но се надевам дека ќе се покаже добро.

Се плашам да не биде Ловрен вол2.

Ама ајдеееее не е некое познато име и одма нема да го биде цц ...

Се плашам да не биде Ловрен вол2.

Villarreal CF ‏@VillarrealCF 7m7 minutes agoView translation
Principio de acuerdo de traspaso con el @Arsenal por Gabriel, quien se despedirá hoy antes del partido.¡Mucha suerte!

B8JGQN_IIAIPBeD.jpg

@ElNinho , @Atso кажете нешто повеќе за типов ако знаете, не се срамете. :D

Кембел на позајмица во Виљареал, официјално.

И сеа кој ќе ни биде замена за лево ?
Пак ќе треба Озил или Казорла да играат на крило ?

Според мене голема утка е овоа на Венгер за Кембел :/

Нека е со среќа, се надевам дека ќе се погоди новото засилување и ќе биде столб во одбраната барем 7-8 сезони.

За Кембел, па не е продаден позајмица е, ако се покаже екстра добар ќе си го вратиме ако не ќе земеме некоја пара за него. Немаше место, и покрај сите повреди он не играше, без повредите имаме доволно играчи на тие позиции, веројатно Венгер повеќе верба има во Гнабри него ли во Кембел.

А можда стариот и има некој план за засилување во нападот (ама дури на лето)

Максимум од овој трансфер период што можеме да очекуваме е играч од средината, замена за Артета, но скептик сум дека баш сега ќе најдеме таков, можда и тоа ќе се остави на лето особено ако ни Артета и Фламини не им се продолжат договорите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom