Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаат Виљареал на твитер нешто на шпански пишано, каде се спомнуваат Арсенал и Паулиста.Искочи некаде Паулиста официјално дека е кај нас или пред време пукате шампањско?
Од Виљареал има официјално.[DOUBLEPOST=1422144492][/DOUBLEPOST]Нема да може да игра во ЛШ патем.Искочи некаде Паулиста официјално дека е кај нас или пред време пукате шампањско?
Венгер ја поправа грешката што не зема дефанзивец на лето.
Од Виљареал има официјално.[DOUBLEPOST=1422144492][/DOUBLEPOST]Нема да може да игра во ЛШ патем.
Затоа што колку што знам cup-tied се однесува на сите УЕФА натпреварувања, така да ако играл во ЕЛ сезонава, не може да биде регистриран за ЛШ.Зошто не !?!?
Welcome и од мене.
Затоа што колку што знам cup-tied се однесува на сите УЕФА натпреварувања, така да ако играл во ЕЛ сезонава, не може да биде регистриран за ЛШ.
Ти изглеа не играш фудбал менаџерЗатоа што колку што знам cup-tied се однесува на сите УЕФА натпреварувања, така да ако играл во ЕЛ сезонава, не може да биде регистриран за ЛШ.
Моментално играм фудбал менаџер.Ти изглеа не играш фудбал менаџер![]()