Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека е за арно за убоо трансферов, па нека го служи само здравје. Јако јако, за Кембел не ми е криво . чим Гнабри се опраил подобро он нека игра.

Искочи некаде Паулиста официјално дека е кај нас или пред време пукате шампањско?

Искочи некаде Паулиста официјално дека е кај нас или пред време пукате шампањско?
Имаат Виљареал на твитер нешто на шпански пишано, каде се спомнуваат Арсенал и Паулиста.
Исто имаат твит и за Кембел од Виљареал.

Венгер ја поправа грешката што не зема дефанзивец на лето.
Од Виљареал има официјално.[DOUBLEPOST=1422144492][/DOUBLEPOST]Нема да може да игра во ЛШ патем.

Венгер ја поправа грешката што не зема дефанзивец на лето.

Од Виљареал има официјално.[DOUBLEPOST=1422144492][/DOUBLEPOST]Нема да може да игра во ЛШ патем.

Зошто не !?!?

Welcome и од мене.

Зошто не !?!?

Welcome и од мене.
Затоа што колку што знам cup-tied се однесува на сите УЕФА натпреварувања, така да ако играл во ЕЛ сезонава, не може да биде регистриран за ЛШ.

Затоа што колку што знам cup-tied се однесува на сите УЕФА натпреварувања, така да ако играл во ЕЛ сезонава, не може да биде регистриран за ЛШ.

Не верувам. Мислам дека од полусезона се прави пре-регистрација.

Ти изглеа не играш фудбал менаџер :D

Честит нека ни е новото засилување, само не ми е јасно зошто се ослободивме од 3 напаѓачи за еден централен.Точно дека треба да се форсира Гнабри,но долго ќе треба да чекаме да ја врати формата поради отсуството.

Ај наздравје нека ни е новото засилување.

п.с:Со Карлајал Јунајтед скапав 5 сезони у Чемпионшип, никако у ПЛ да влезам, маме им ебам.

Ко да ни прави разлика. Ај да бевме некој конкуренти ама не сме прошле осмина финале 5-6 години ебате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom