Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме радува трансферот мислам дека ке го биде Паулиста.Еве му мотивација на Мертесакер.:sneaky:Ако неможеше со Вермален немора да значи дека нема да може со Паулиста да игра Кош.За Кембел не жалам пошто ни К од Кембел од светското не видов во дресот на Арсенал.За мене Гнабри>Кембел.

Многу ме радува трансферот мислам дека ке го биде Паулиста.Еве му мотивација на Мертесакер.:sneaky:Ако неможеше со Вермален немора да значи дека нема да може со Паулиста да игра Кош.За Кембел не жалам пошто ни К од Кембел од светското не видов во дресот на Арсенал.За мене Гнабри>Кембел.
Зошто Кембел па се изнаигра у Арсенал...
Против Хал во ФА купот не изигра лошо.

Зошто Кембел па се изнаигра у Арсенал...
Против Хал во ФА купот не изигра лошо.
Сети се Гнабри лани што направи со минутажата што ја доби.Поени во ПЛ носеше.Кембел просечно играше кога и да добиеше шанса.

Последно уредено од модератор:
@DBerry1974: Gabriel being described as the "Brazilian Koscielny" due to the fact that nobody had heard of him until we signed him

Сети се Гнабри лани што направи со минутажата што ја доби.Поени во ПЛ носеше.Кембел просечно играше кога и да добиеше шанса.
Кембел кога влегуваше во ПЛ, влегуваше во последните 5-10 минути максимум. Што може да направи он за тие 10 минути ?
Гнабри добиваше повеќе шанса за да се покаже. Пример против Свонси кога го даде голот беше стартер ако не се лажам.

Како може да судите така. Лани Гнабри играше и по 90 мин и добиваше и повеќе од добра минутажа , што очекувате од Кембел со 3 минутна минутажа ? Го ставаа цело време у 87 ебате минутажата за да се покаже. И јас лично сум Гнабри>Кембел само заради тоа што Гнабри добиваше повеќе минутажа и си се докажа а плус Кембел може да игра и лево и десно а и одбрана врши ненормално добра работа. Во секој случај требаше да остане оти не верувам дека ќе донесеме некое крило сега.

Подолски замина, Саного замина, сеа Кембел.....Останавме со 12 месеци повреден Волкот и Санчез како замени за класичен шпиц (Жиру). На крила пак сме куси и посебно лево каде Озил пак ќе треба да игра а знајме како беше лани....
Welcome за Paulista

Подолски замина, Саного замина, сеа Кембел.....Останавме со 12 месеци повреден Волкот и Санчез како замени за класичен шпиц (Жиру). На крила пак сме куси и посебно лево каде Озил пак ќе треба да игра а знајме како беше лани....
Welcome за Paulista
Не заебавај сеа и ти, го иаме Велбек (од коа ќе оздрави) :icon_lol:

Добρо е задоволен сум од денов потпишавме игρач сите фавоρити изгубија наш е κупов [emoji12]

И јас сум за Гнабри>Кембел.Кога го гледав Гнабри се гледа дека има елеганција и добри движења,додека Кембел кога играше со Хал цела утакмица не изигра лошо но имаше доста лоши пасови и некои глупи грешки.Друга работа e што Гнабри ми изгледа попродорен и има снага како Хазард треба само утакмици за него а исто така е и помлад од Кембел за 2-3 години.

Овој Паулиста ни го имам гледано ни ништо,незнам дури ни како изгледа но се надевам дека ке испадне добар трансфер.

Абе и ја сум за Гнабри пред Кембел, ама ако веќе го дадовме Полди под „оправдување“ дека го имаме Кембел, нелогично ми е што и Кембел го дадовме, зошто Гнабри ако не се лажам имаше долга повреда и сеа брзо се врати на тренинзи.

Чим волку церемонии му приредија Виљареал на Паулиста значи батето стварно вреди :D

10689829_925292244162018_883391590223993810_n.png

10389124_925292230828686_5555317316327187705_n.jpg

Се знае ли колку плативме за Паулиста? Некаде прочитав околу 12 милиони фунти што е добар пазар според мене. Иначе сигурен сум дека ќе се снајде многу брзо во ПЛ дечкото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom