Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ќе се натпреваруваме со нисколигаши ако поминеме утре :pos:

Работата е што треба да се зимаат повеќе докажани играчи,а не играчи кои тек треба да се докажуваат.Ни треба ѕвезда,еве како со Санчез летото,лани Озил.

Убаво ова што викаш ама класа играч не преминува на среде зимо во друг клуб.
Искрено јас пред 1 година бев многу голем фан на Хумелс ама некако почна да ми се губи,не ми прави многу мерак за него.Исто и за Иљараменди,една минута нема заиграно во реал а и кога игра се губи вие по него се залетавте.

Инаку шансите за ФА куп ни се одлични.Немојте да се плашите за нашите гарант ке сакаат да тепаат.Ке играат играчите што се вратени на тренинг пред 2недели најмалку,а немаат добра минутажа во лигата поради дерби мечот.Мислам дека ке сакаат да покажат дека се вратени во добра форма и ке го ораат теренот(Озил,Волкот):)

Убаво ова што викаш ама класа играч не преминува на среде зимо во друг клуб.
Искрено јас пред 1 година бев многу голем фан на Хумелс ама некако почна да ми се губи,не ми прави многу мерак за него.Исто и за Иљараменди,една минута нема заиграно во реал а и кога игра се губи вие по него се залетавте.

Види го само како го изигра Светското.Во Дортмунд е повреден голем дел од времето,не дека е лош.Плус што Дортмунд е прича оваа сезона.
И кај виде дека јас го сакам Иљараменди?

^Извини заборавив да го цитирам и тој другиот што пиша за Илараменди дека сме имале шанси.

Леле како ми се пушти како најскапоценото нешто да сум ти го земал:D

Ај ај некој фатил пари од купов у Англија хахахаха

^Извини заборавив да го цитирам и тој другиот што пиша за Илараменди дека сме имале шанси.

Леле како ми се пушти како најскапоценото нешто да сум ти го земал:D

Ептен ме изнервира за Иљараменди. Човекот ми е тежок просек,ти ми викаш дека го сакам у тим.

Јас сум за Иљара оти реално гледано нема минутажа у Реал и затоа е паднат а и те како има квалитет детето, а знаеме дека сите играчи што не се покажале у Реал у други клубови си газеле...

Јас сум за Иљара оти реално гледано нема минутажа у Реал и затоа е паднат а и те како има квалитет детето, а знаеме дека сите играчи што не се покажале у Реал у други клубови си газеле...
Најдобар пример ни се сеа Озил и Ди Марија :icon_lol:

Тие се баш напротив и двајцата јако играа у Реал , а никој освен Венгер не е крив за Озил

Тие се баш напротив и двајцата јако играа у Реал , а никој освен Венгер не е крив за Озил

Никој освен самиот Озил и повредите не е крив за неговата форма.Не заборавај дека играше и во Реал крило па играше супер.

Утре сакам со Акпом да започнеме у напад уште од старт или барем да му даде 45мин.

Никој освен самиот Озил и повредите не е крив за неговата форма.Не заборавај дека играше и во Реал крило па играше супер.

Не верувам дека би бил најдобрата 10-ка ако играл крило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom