Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно Австрија 2ка ке ја играм во систем мислам дека нашиве ке сакаат да ја одбегнат евентуално во 1/4 финале Шведска или Франција и ке се одлучат за Германија или Исланд/Чешка зависно кој ке се пласира шо е и далеку полесен противник од првиве две башка ке играат со Катар во1/8 финале ако не направат денес Словенците изненадуевање

Бразил-ДТ+ 33.5
Тунис-ДТ+33.5
Хрватска-ДТ+29,5
Катар-ДТ+30.5
387-2
160-4.5+
За 45 Систем:5/6
Добивка од 150-1050 добивка

За задутре, кој што има нека става за победа на Мареј против Димитров. Мислам дека ќе го исчисти теренот со Бугарот, Енди.

За задутре, кој што има нека става за победа на Мареј против Димитров. Мислам дека ќе го исчисти теренот со Бугарот, Енди.
Забораваш дека Мареј е психопат и дека лесно може и 3-0 да победи ама и да изгуби зависи од денот.

Него..за вечер Далас-Чикаго 2ка и Атланта-Оклахома 2ка

Двете се по 2 и нешто квота, ќе ги играм сингл во бетсити ваљда една ќе влезе..Чикаго за мене се поквалитетни од Далас не знам зошто е толкава квотата, а Атланта од дамна им се мерачев да ги бркам конечно да им се прекине серијата, па Оклахома ми изгледа како добра прилика за тоа.[DOUBLEPOST=1422018145][/DOUBLEPOST]
Шпанија - Словенија - H2 (+6,5) @1.4 не е поклон ?
Е исто како МКД-Хрватска истава квота што беше поклон...Шпанциве не се доминантни ептен до сега, а Словенциве нема што да изгубат, може само да добијат второ место па сигурно ќе влезат мотивирано.

Забораваш дека Мареј е психопат и дека лесно може и 3-0 да победи ама и да изгуби зависи од денот.
Dimitrov smena reket godinava uste ne e naviknat, so Baghdatis cel mec go vrajkase topceto, se plasi da napadne, good luck with that against Murray :D

Мој тип за денеска, победуваат Катар и Австрија. Ние паѓаме со Катар, Словенија со Австрија. За 1/4 е далеку од сега да се планира. Можда воопшто и нема да ни дојде Франција, можда Шведска или Германија ама како и да е губиме од било кој то е јасно.
Уште за типови на играчи:
Кире 7.5 -
Манасков 3.5+
Миркуловски 3.5+
Вебер 5.5+

Стручњак, кај го најде Мареј психопат? Спореден со Димитров, Мареј е ментална карпа.

Чим на последниов Вимблдон Мареј не успеа да го победи Димитров, јас не би го откажал туку така Бугаров.

Мој тип за денеска, победуваат Катар и Австрија. Ние паѓаме со Катар, Словенија со Австрија. За 1/4 е далеку од сега да се планира. Можда воопшто и нема да ни дојде Франција, можда Шведска или Германија ама како и да е губиме од било кој то е јасно.

Те послушав и ги пуштив за 2000ки

Чим на последниов Вимблдон Мареј не успеа да го победи Димитров, јас не би го откажал туку така Бугаров.

Не е работата дали Димитров може да го победи Мареј. Се разбира дека може. Ама да тврдиш дека би го победил затоа што Мареј е ментално слаб, а од другата страна е Димитров кој има направено 4 дупли сервис грешки по ред против Ноле кога сервираше за сет, е во најмала рака смешно.

Џабе не ги потценвајте и Мареј и Димитров, ќе биди тесен меч тој мислам
А на @1,30 на Мареј шо ќе товарите незнам, мала квота е, поарно 2+ некој фудбал и готово исти курац

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom