Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше голот на Рома од офсајд. Сликата го покажува центаршутот, а играчот кој е прикажан е Дестро. Но со топката играше Стротман прво, кој му ја спушти на Дестро и овој даде гол со глава.

Ја мислам дека не беше офсајд и добро што си беше признат голот.
Но, сличен гол даде Барса лани против Сити у ЛШ, па одма се збореше бил правилно поништен, иако требаше да си биде признат.

Едниот од овие два гола доби правилна одлука, а која е таа ќе мора некој СТРУЧЕН да објасни.

Регуларен си е голот на Рома.

Милан го продаде тимскиот автобус за да ги намали трошковите :facepalm:

Milan have sold their official team bus in an effort to minimise costs, but fans have not reacted kindly on the internet.

Колку му беше платата на Ибра во Милан?

Milan have sold their official team bus in an effort to minimise costs, but fans have not reacted kindly on the internet.

Ништо чудно да почне Берло и столчињата од стадион да ги продава :icon_lol:

:icon_mrgr:

B7tvpCOIIAAJi9a.jpg:large

Ја мислам дека не беше офсајд и добро што си беше признат голот.
Но, сличен гол даде Барса лани против Сити у ЛШ, па одма се збореше бил правилно поништен, иако требаше да си биде признат.

Едниот од овие два гола доби правилна одлука, а која е таа ќе мора некој СТРУЧЕН да објасни.
Не мора да си стручен за да ги познаваш правилата. Знам лани со повеќе луѓе дискутирав за голот на Барса. Ако ти е потребна пак стручност (поголема од онаа на Џони  :icon_lol: ) тогаш посети ја страната на медиасет и таму поранешниот судија Чезари објасни дека секој нов контакт со топката значи нова акција и ништо не значи ако играчот кој го дал голот бил во офсајд во претходнита акција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom