Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Rudi Garcia insists Roma should “have faith in the referee” after beating Empoli in the Coppa Italia with a contentious penalty.
“In any case, I don’t want to talk about referees and incidents. Can we talk about football, please?”

o_O:facepalm:

А до вчера му се збораше....

Што се секираат фановиве на Милан, ќе се најде некој автобус што летоска му истекува договор, ќе го земат ко слободен агент, ,еве овој на шкендија можда и така црвено-црн :D

ke bide interesno da se prati parma do kraj na sezonava krf im ebam.
kupija dobri igraci sve im ebam.
izgleda ke izborat opstanok pleme im ebam.
Нели си пијан бе? :cautious:[DOUBLEPOST=1421833213][/DOUBLEPOST]
Што се секираат фановиве на Милан, ќе се најде некој автобус што летоска му истекува договор, ќе го земат ко слободен агент, ,еве овој на шкендија можда и така црвено-црн :D
Вие повеќе се секирате за нас. :D

ke bide interesno da se prati parma do kraj na sezonava krf im ebam.
kupija dobri igraci sve im ebam.
izgleda ke izborat opstanok pleme im ebam.

@dragonsky мене вака...

иначе Парма ги земаа Кристијан Родригез од Атлетико Мадрид и Варела од ВБА и уште некои играчи.

Последно уредено:
Таман во недела да им ја дупнат главата на Чезена.

АЦ Милан потпиша со 30 годишниот Автобус од редовите на Шкендија по Босманово Правило.:pos::pos:

Rudi Garcia insists Roma should “have faith in the referee” after beating Empoli in the Coppa Italia with a contentious penalty.
“In any case, I don’t want to talk about referees and incidents. Can we talk about football, please?”

o_O:facepalm:

А до вчера му се збораше....
Со тоа Руди покажа дека не е тренер од голем калибар нешто што јас го зборев уште првиот мој ден овде на форумот кога ти го праваше тренер над тренерите. Инаку не ја гледав утакмицата вчера поарно што сум направил така а пеналот што бил досуден не бил фаул за пенал еве признавам за разлика од вас :D;).

Со тоа Руди покажа дека не е тренер од голем калибар нешто што јас го зборев уште првиот мој ден овде на форумот кога ти го праваше тренер над тренерите. Инаку не ја гледав утакмицата вчера поарно што сум направил така а пеналот што бил досуден не бил фаул за пенал еве признавам за разлика од вас :D;).
Кој го праеше тренер над тренерите? Ти го напрај и го прајш просек чоекот кој ти го напрај тимот да се натпреварува за титула. Оди во твојот фан клуб и види ги постојте за Руди мојте па ќе прајме муабет.

Не бе ние не признавме... :icon_lol: И ти као Руди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom