Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе кој го гледал The Exam и му се допаднал би го препорачал Fermat's Room. Солидно трилерче, мада не очекувајте некои мајндфак момент. Предвидлив ама добар за тепање време и логично размислување :)

Го изгледав и првиот дел од мајмуните. Со оглед дека прво го гледав вториот мислев дека овој нема да ми биде толку wow но овој ми беше и подобар од вториот.

Aко сеуште се двоумите кој филм да го гледате а не ви се гледани мајмуните нема што да им се мислите повеќе. (y)

Го изгледав и првиот дел од мајмуните. Со оглед дека прво го гледав вториот мислев дека овој нема да ми биде толку wow но овој ми беше и подобар од вториот.

Aко сеуште се двоумите кој филм да го гледате а не ви се гледани мајмуните нема што да им се мислите повеќе. (y)

Си требало прво да го изгледаш the mother of all apes

Браво за МТВ, ама филмот не беше ништо посебно со оглед на хајпот што го прати
[emoji107] [emoji107] [emoji107] [emoji107] [emoji107]
Баш супер филм беше, не заебавај. Каков твист ,каква глума ,одличен

Си требало прво да го изгледаш the mother of all apes

Многу стар ми е некако овој. Ретко гледам филмови постари од 90та. :)[DOUBLEPOST=1421497749][/DOUBLEPOST]
Сега му е на ред тој, наназад ги гледа, Мементо стајл :)

Доста беа мајмуни деновиве. Ќе чекам сега 2017. :D

Ете за ова мислев, добар беше филмот ама преголеми очекувања ми се створија

ља минољета офера, филмчиња ипол има вечер на емтиви. Некои велеа крајот го предвиделе, ја ни приближно но бев, но филмот беше :cuc:. Незнам како не зеде оскар лани, номиниран беше??

Кажете нешто за The Grand Budapest Hotel...
Некако не можам да го гледам, од самиот трејлер ме мава некоја депресија мислам...

Кажете нешто за The Grand Budapest Hotel...
Некако не можам да го гледам, од самиот трејлер ме мава некоја депресија мислам...
Jас му седнав со намера да гледам комедиjа - го прекинав.
Еве овде викаат авантура бил, Индиана - авантура не е.
Некоjа коjзнае каква wow приказна исто, нема.
Е! Евентуално ако уживаш во визуелна перфекциjа, некакви бои, и ако тоа е доволно да седнеш филм да гледаш, седи глеj го.
Oд моjа страна нема препорака во било коj жанр.

Back
На врв Bottom