Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.999
- Поени од реакции
- 61.818
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следат спојлери за Интерстелар, stop here.Зошто?
Не, не, филмот ми е булшит по default. Никаква приказна, глуп вовед, катастрофа крај, предвидливи пресврти. Ова е само непопуларно мислење.
На позитивно, оваа година сфатив дека сум прилично интелигентна и остроумна личност со посебни и уникатни квалитети
Интерстелар е булшит (no spoilers will be told). Единствената, ама единствената и ниедна друга причина зашто толку луѓе го праат бог знае што, е пошто луѓето по default сакаат да се прават паметни.
Повеќето убеден сум дека не го разбираат
Добар си Рикии самите не се свесни за тоа зошто им се свиѓа филмот.
Ауууу Whiplash филмиште!!! Каква среќа што баш денес ми излезе прилика да ја згреам мојата соба, и воедно филмот го гледав на јако озвучење
Перверзија е филмов, каква тензија, возење, глумата на J.K Симонс е![]()
Whiplash.2014.HDRip.XviD.AC3-EVOКој торент го симна?
Месецов во Синеплекс.Немам видено вака исти мислења за Whiplash како за некој друг филм. Сите се воодушевени. Овој кај нас има шанси да го даваат во кино во блиска иднина или да си симињам рип?
Е арно за првиот цитат. Али ете, ја не мислам дека можеш да сакаш нешто што не можеш да го разбереш. „И ја не го разбирам али јако е брат“ ти е муабет во основно што се праи кога од дома ќе ти кажат нешто за политика и ти истото им го кажуваш на другарчињата, нит сфаќаш нит знаеш што збориш. Епа исто и ова. Барем тоа важи за 99% од луѓето што го сакаат филмов, секако дека секад си има исклучоци.Добар си РикиRebel without a cause. И покрај сите твои способности, не си сфатил дека еден филм не мора да се разбере за да се сака.