RickyLFC9
Модератор
И да шетам, знам барем дека нема да шетам сам.Секој си има нешто бе ! Шо си хејтер ?! Вие историјата, Јунајтед судиите, Челзи пластиката ние стадионите ...Ај сеа шетај![]()
#LiverpoolPuns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да шетам, знам барем дека нема да шетам сам.Секој си има нешто бе ! Шо си хејтер ?! Вие историјата, Јунајтед судиите, Челзи пластиката ние стадионите ...Ај сеа шетај![]()
Готово е boys & girls, после ова ништо не не очекува, беше добро дур траеше. Се искачивме колку што можеме повисоко, заедно со Стиви све пројдовме, али веќе не може. По ова да се продолжи нагоре не може, секогаш ќе фали некој да те крене кога ќе паднеш, да те мотивира да продолжиш кога психички си утепан, да те носи на раце кога си изморен. И сега тој е веќе изморен, ќе го нема. Да се продолжи без него? Нема шанси. From this day on, we walk alone.
хехеИ да шетам, знам барем дека нема да шетам сам.
#LiverpoolPuns
Со н, конплексиЕ ова се комплекси![]()
Е ова се комплекси![]()
хехе
КорнлфексиДај ова Чемпионс нека ми го тргнат од никот бе!
Нормално. Ти мислиш ова Фудбал Менаџер е па купувај играчи. Скаутите прават детална анализа на се и сешто..исто како сега утре Вардар да го купи Адријано и да се жалат дека не им идел на тренинг и се пијанчел заедно со Џонтра,Пеџа и Стефан..Не бе
@dragonsky ќе ти каже дека доколку играчот се повредува, тоа го прави лош трансфер затоа што клубот не ги предвидел тие повреди и сам си е крив што земал таков играч
Да не го имаше избришано Пеџа постот за #тет, како ќе легнеше овде...![]()
Ќе легнеше како пијана спонзоруша у сабота навечер
Нормално. Ти мислиш ова Фудбал Менаџер е па купувај играчи. Скаутите прават детална анализа на се и сешто..исто како сега утре Вардар да го купи Адријано и да се жалат дека не им идел на тренинг и се пијанчел заедно со Џонтра,Пеџа и Стефан..
Со тебе ќе се замара...Зошто не реагираш на провокацијата на фб?![]()
Гледајте сега ливерпул почнува со поразиФан фект: У последниве 12 утакмици имаме само еден пораз, а моментално сме 6 утакмици без пораз. Газиме? Газимееее.
Зашо збориш коа не се разбираш? Упокоил се вика, не пијанчел.Нормално. Ти мислиш ова Фудбал Менаџер е па купувај играчи. Скаутите прават детална анализа на се и сешто..исто како сега утре Вардар да го купи Адријано и да се жалат дека не им идел на тренинг и се пијанчел заедно со Џонтра,Пеџа и Стефан..