Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми прајте нервоза сеа заради Цеск, долго време ќе се чудам на таа одлука на Венгер и никогаш нема да ми се разјасни.

Веројатно имал доверба во Фламини, бидејќи самиот играч нели има изјавено дека е како виното, колку старее толку подобар.. веројатно то ќе да е. :toe:

Не знам што е посмешно
Венгер да се советува со Фламини
Или па, кога веќе се советувал, да го послуша

:D

А шо прајме ако двајцата постигнале по 10 гола на 15 меча? Дали тој од 5 мил е појак од овој од 30 мил, оти е помалце платен а имаат ист ефект? И при тоа игра во Стоук Сити и е главен напаѓач на тимот, убедливо најдобар стрелец и сите за него играат...за разлика од овој кој е 30м платен и игра со Перси и Руни, кои имаат дадено по 6 гола до сега и тимот има 11 различни стрелци? :)

Ти викам не е се во цената. Флоп е играч што потфрлил, од кој се очекувало многу повеќе. Можно е на крај Фалкао и Ди марија да завршат со ист број голови, 8 на пример. Ама Фалкао да биде флоп оти од него се очекува повеќе голови, а Ди Марија не, оти константно играл добро. Без разлика што првиот е само позајмен, другиот е платен 60 милиони. :)

Оди бе учи менаџмент :icon_lol:

Него слегувам сеа на едно кафенце, и си слушам Антена 5 во кола.Зборува она педерчено што им е водител нешто за Премиер Лига, џа бу, ово оно. Кога го спомнува Челзи и Мурињо, како батката се жалел, кај и да отидел со сите се карал, само поради тоа што не може да поднесе пораз. Завршува батката со муабет, „петардата од Тотенхем му е само втора во кариерата, НЕКА МУ СЕ МНОЖАТ:vozbud::pos:

Нека е жив и здрав, денот ми го напраи :D

Фан фект: У последниве 12 утакмици имаме само еден пораз, а моментално сме 6 утакмици без пораз. Газиме? Газимееее.

@Mojso

Toa e педериштето Борис, едини фан на Тотенхем у Македонија, не би ти препорачал многу да го слушаш, јас за викенди и секогаш кога има англиски фудбал избегавам да слушам Антена оти овој знае да се избаци со некој глупости, воглавном за мастралното водење на неговиот клуб и полно критики за Арсенал, некоја поодвратна верзија на Филе.

И ко ќе почне да се фали како он бил да ги гледа у живо,каков бил стадионот,пролив бе човече,прав кокошкар е.

Оди бе учи менаџмент :icon_lol:

Него слегувам сеа на едно кафенце, и си слушам Антена 5 во кола.Зборува она педерчено што им е водител нешто за Премиер Лига, џа бу, ово оно. Кога го спомнува Челзи и Мурињо, како батката се жалел, кај и да отидел со сите се карал, само поради тоа што не може да поднесе пораз. Завршува батката со муабет, „петардата од Тотенхем му е само втора во кариерата, НЕКА МУ СЕ МНОЖАТ:vozbud::pos:

Нека е жив и здрав, денот ми го напраи :D
Борис да му ебам се, среќно копиле! :)
Го прошета цел свет на сметка на Антена. :D
И ги изгледа сите јаки утакмици во Премиер Лига и во ЛШ исто на сметка на Антена. :)
Се пали на Тотенхем, голем фан им е.

Со години сере како тоа Тотенхем ќе добие подобра локација од Емирати, ќе изградат поголем стадион, па едно време се палеше дека ќе им го даделе Олимпискиот и такви тешки трипови.

Со години сере како тоа Тотенхем ќе добие подобра локација од Емирати, ќе изградат поголем стадион, па едно време се палеше дека ќе им го даделе Олимпискиот и такви тешки трипови.
Добро бе, ај сеа кажи ми озбилно. Што е со вас Арсеналци и стадиониве? У секој муабет за стадион се збори. Теее па толку ли приврзаност према градба, архитектура...

Добро бе, ај сеа кажи ми озбилно. Што е со вас Арсеналци и стадиониве? У секој муабет за стадион се збори. Теее па толку ли приврзаност према градба, архитектура...

Грујо ни е идол :jeeee:

Секој си има нешто бе ! Шо си хејтер ?! Вие историјата, Јунајтед судиите, Челзи пластиката ние стадионите ...Ај сеа шетај :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom