Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој си има нешто бе ! Шо си хејтер ?! Вие историјата, Јунајтед судиите, Челзи пластиката ние стадионите ...Ај сеа шетај :icon_lol:
И да шетам, знам барем дека нема да шетам сам.

#LiverpoolPuns

Готово е boys & girls, после ова ништо не не очекува, беше добро дур траеше. Се искачивме колку што можеме повисоко, заедно со Стиви све пројдовме, али веќе не може. По ова да се продолжи нагоре не може, секогаш ќе фали некој да те крене кога ќе паднеш, да те мотивира да продолжиш кога психички си утепан, да те носи на раце кога си изморен. И сега тој е веќе изморен, ќе го нема. Да се продолжи без него? Нема шанси. From this day on, we walk alone.

И да шетам, знам барем дека нема да шетам сам.

#LiverpoolPuns
хехе

Не бе :D

@dragonsky ќе ти каже дека доколку играчот се повредува, тоа го прави лош трансфер затоа што клубот не ги предвидел тие повреди и сам си е крив што земал таков играч
Нормално. Ти мислиш ова Фудбал Менаџер е па купувај играчи. Скаутите прават детална анализа на се и сешто..исто како сега утре Вардар да го купи Адријано и да се жалат дека не им идел на тренинг и се пијанчел заедно со Џонтра,Пеџа и Стефан..

Да не го имаше избришано Пеџа постот за #тет, како ќе легнеше овде... :drk:

Од каде тоа дека јас сум избришал некаков пост?[DOUBLEPOST=1420826469][/DOUBLEPOST]
Ќе легнеше како пијана спонзоруша у сабота навечер

Зарем легнал некој пијана спонзоруша?
Јас не сум видел спонзоруша што можеш да ја надпиеш :)[DOUBLEPOST=1420826486][/DOUBLEPOST]
Нормално. Ти мислиш ова Фудбал Менаџер е па купувај играчи. Скаутите прават детална анализа на се и сешто..исто како сега утре Вардар да го купи Адријано и да се жалат дека не им идел на тренинг и се пијанчел заедно со Џонтра,Пеџа и Стефан..

Зошто не реагираш на провокацијата на фб? :D

Фан фект: У последниве 12 утакмици имаме само еден пораз, а моментално сме 6 утакмици без пораз. Газиме? Газимееее.
Гледајте сега ливерпул почнува со порази

Абе за промашен трансфер, у Италија за вакво нешо имаше доделување златна канта, нема врска колку е платен трансферот туку што се очекува од играчот.
Во Серија А Торес е прогласен за најлош трансфер и златна канта, исто као и Балотели и Нандо не играше кујзне колку. Истото беше и со Виери на времето коа отиде од Интер у Милан.
Има и полоши играчи од овие двајца ама сите тие дошле на мала врата во клубовите.

Зашо збориш коа не се разбираш? Упокоил се вика, не пијанчел. :kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom