НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nick Young on the origin of the Swaggy P nickname: "It's biblical. It's in the old testament. The prophet of swag."

:pos::pos::pos: Која цепеница е човече...[DOUBLEPOST=1420669171][/DOUBLEPOST]Кливленд испрати 2 пика од првата рунда (оригинално на Мемфис и ОКЦ) за Мозгов!!!

Знам дека на Кливленд оќјно им треба некаков rim protector ама ова е ненормално висока цена....

Последно уредено:
Nick Young on the origin of the Swaggy P nickname: "It's biblical. It's in the old testament. The prophet of swag."

:pos::pos::pos: Која цепеница е човече...[DOUBLEPOST=1420669171][/DOUBLEPOST]Кливленд испрати 2 пика од првата рунда (оригинално на Мемфис и ОКЦ) за Мозгов!!!

Знам дека на Кливленд оќјно им треба некаков rim protector ама ова е ненормално висока цена....
Зошто бе?

Почнаа да се вртат муабети дека Леброн и Лав не се баш сигурни дали сакаат да продужат со Кливленд, па сеа овие идат ол ин, сега у наредни неколку сезони или никад. :cool:

Почнаа да се вртат муабети дека Леброн и Лав не се баш сигурни дали сакаат да продужат со Кливленд, па сеа овие идат ол ин, сега у наредни неколку сезони или никад. :cool:

На Лав му истекува договорот и ако не им успее сезонава можно е и да си најде друга екипа со оглед на тоа дека многу екипи ке го бараат,а Леброн чим се врати не мрда од Кливленд до крај на кариера 100% сум сигурен во тоа.
Него не вреди да развиваат играчи да собираат пикови и слично Кливленд со Ирвинг,Џејмс и Лав.Се знае колку можат подобар тим и ветерани им требаат и да идат на титула.Така да сосема нормални се потезите што ги прават.

Ја па ич не би се изненадил ако го видам Џејмс во Никс следна сезона :)

Фил Џексон одлично работи со Никс моментално. Се ослободи од многу договори, Мело ќе одмара сезонава - имаат големи шанси за прв пик кој според многумина ќе биде Окафор и после летото ќе тргне по Драгиќ и Гасол/Олдриџ. (y)

Фил Џексон одлично работи со Никс моментално. Се ослободи од многу договори, Мело ќе одмара сезонава - имаат големи шанси за прв пик кој според многумина ќе биде Окафор и после летото ќе тргне по Драгиќ и Гасол/Олдриџ. (y)

Драгиќ сам им го подаде гзот пред некое време, мене он сигурен ми е за у Њу Јорк, освен ако не го добијат првиот пик и бидат 2 или 3 и се го земат Мудиаи на драфтот...
Марк и Ламаркус мислим дека ќе си останат у својте тимои, али има доста други интересни играчи со кои може да си направи солидно тимче Њу Јорк, као Милсап, Ал Џеферсон, Џими е рестриктед незнам дали Чикаго може да изедначи макс понуда ако добие, а ќе ја добие.
После Монро, Брендон Најт исто игра фантастично годинава, Метјуз, близнаците Лопез, ДеМар Керол игра одлична одбрана у Атланта годинава многу корисен играч е, Тобиас Херис, Реџи Џексон...

Со сиот тој селери кап, Њу Јорк 100 посто ќе биде релевентен догодина, сеа дали ќе биде контендер тешко без еден од Гасол и Олдриџ...

Иначе едниот пик го земаа Кливленд пред некој ден од Оклахома, фактички 1 пик за Мозгов кој има добра сезона и е добар дефанзивец, и многу ќе им користи...
Добар трејд за Кливленд..

Чекај бе ова Булс - Јута Балтичка лига е или НБА? :eek: 32 - 36 на полувреме:pos:

Последно уредено:
Гасол неможе на крај да излезе со Перо :ROFLMAO:

Булс се очобол за гледање сезонава али затоа Атланта се милина за очи, се гледа дека Буделхолзер многу украл од занаетот на Попович. Перо :drk::drk::oeoeoe::oeoeoe:

Незнам дали гледа некој Детроит Далас, али какви говеда преплатени у лигава има Џоди Микс ако продужи ваќе да игра на 6 мил годишно што се смеевмо на почеток на сезона може да испадне бадијала за Детроит..
Одлична игра, да не влезеше моронон Синглер у задњите 3 минута пред полувреме, моеше комотно 10 разлика за Детроит да биде

Незнам дали гледа некој Детроит Далас, али какви говеда преплатени у лигава има Џоди Микс ако продужи ваќе да игра на 6 мил годишно што се смеевмо на почеток на сезона може да испадне бадијала за Детроит..
Одлична игра, да не влезеше моронон Синглер у задњите 3 минута пред полувреме, моеше комотно 10 разлика за Детроит да биде
Па почни од Џо Џонсон брат, продолжи со Џош Смит, и да не набројувам натака, ги има многу.

Атланта се мерак за гледање...
А шо се случува со Чикаго вечерва бре, Карпош Соколи повеќе кошеви ќе имаа дадено.

Далас се држат на 8 разлика со бед-бојс пистонс.. дали можат до изненадување? :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom