Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.894
Со Ибарбо да те изневери да ти го ебам племето
:vozbud::vozbud::vozbud: :pos::pos::pos::pos:

Икарди бе кретену бе, АЛООООООООО. Ај таа 100% шансата океј, на секој може да му се деси, ама таа контрата бе :facepalm::facepalm::facepalm:
Ај на Освалдо не му ја даде тоа океј, ама после на Полди можеше да му ја пушти, чист зицер имаше. Многу ми е криво ми иде од курот да си изгризам, а реално има доста за гризање, зашо можевме да ги тепаме умрениве. Не знаеја каде тераат во второ, кога почнавме пресинг да им играме.

П.с. Мислам не требаше црвен да му даде на Кова, да го ебам Банти.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Добар е Икарди што сакате хетрик да им даде на Јуве единствена грешка му беше што не му асистира на Освалдо другото одлично изигра ,зицерот Подолски многу ја влечеше а Икарди одвај ја стигна топката .
Одлично изигра Интер второ полувреме..
И се надевам не е точно тоа дека Ханданович ќе го продавале единствениот светска класа играч во Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.486
не мафтај со попчето, Кова намерно направи фаул, штета што стартуваше многу остро али потсети се што се деси пред таа ситуација, Икарди заеба шанса, Освалдо тргна да го рашљака, Гуарин двоеше а Подолски исто беше дел од таа акција и се истрча, тројцава се кошкаа пред буфон, Подолски позади него беше а Јуве со 10 играчи на половина на Интер и истата ја имаа поминато ...

Кова тука постапи паметно, ама у цела таа фрка премногу остро стартуваше и јебига али не е он крив зашто овие преседани правеа напред земале се шљакаат се двојат а овие им идат на победа. :facepalm: Рачунај колку е '' сигурна '' одбраната, па уште 4ца мањак од старт на акција на јуве се, сеа ке лапа 2-3 меча сигурно, штета со оглед дека е еден од главните двигатели на играва, али затоа хуан и рано аут бар 1 меч, еве шанса за Вида.

Пишав на темата на Серија А, не сум задоволен од бодов, Интер не е во ситуација да се радува на бодови зашто после мечов дополнително се оддалечија од битката за трето место :toe:, во некое друго сценарио ќе бевме задоволни вака јок. Исто и многу пичкарски му влегоа во мечов, од 45 мин, 30 се мачеа до центар да дојдат, губеа едно 10 топки на 15 метри до шеснаесетник, тотално беа инфериорни во првиот дел. Второ друга приказна али треба да земем во предвид дека Јуве имаа огромен пад на кондиционен план, да беа физички поспремни тешко дека толку простор ке имаа Интер така да Манчини памет у глава, пресингот на Јуве во прво е нешто што Интер МОРА да го игра против сите тимови, да не зборам против оние босине смрдежи против кои изгубија круцијални бодови.

Од Полди сум презадоволен, Икарди беше мртов после голот, требаше порано да биде заменет немаше сила у онаа акција кога Полди асистираше, а исто и Икарди кога повлече контра не на Освалдо али на Подолски МОРАШЕ да му ја подаде, ке му ја тацносаше на лева ќе кинеше мрежи немацот.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
не мафтај со попчето, Кова намерно направи фаул, штета што стартуваше многу остро али потсети се што се деси пред таа ситуација, Икарди заеба шанса, Освалдо тргна да го рашљака, Гуарин двоеше а Подолски исто беше дел од таа акција и се истрча, тројцава се кошкаа пред буфон, Подолски позади него беше а Јуве со 10 играчи на половина на Интер и истата ја имаа поминато ...

Кова тука постапи паметно, ама у цела таа фрка премногу остро стартуваше и јебига али не е он крив зашто овие преседани правеа напред земале се шљакаат се двојат а овие им идат на победа. :facepalm: Рачунај колку е '' сигурна '' одбраната, па уште 4ца мањак од старт на акција на јуве се, сеа ке лапа 2-3 меча сигурно, штета со оглед дека е еден од главните двигатели на играва, али затоа хуан и рано аут бар 1 меч, еве шанса за Вида.

Пишав на темата на Серија А, не сум задоволен од бодов, Интер не е во ситуација да се радува на бодови зашто после мечов дополнително се оддалечија од битката за трето место :toe:, во некое друго сценарио ќе бевме задоволни вака јок. Исто и многу пичкарски му влегоа во мечов, од 45 мин, 30 се мачеа до центар да дојдат, губеа едно 10 топки на 15 метри до шеснаесетник, тотално беа инфериорни во првиот дел. Второ друга приказна али треба да земем во предвид дека Јуве имаа огромен пад на кондиционен план, да беа физички поспремни тешко дека толку простор ке имаа Интер така да Манчини памет у глава, пресингот на Јуве во прво е нешто што Интер МОРА да го игра против сите тимови, да не зборам против оние босине смрдежи против кои изгубија круцијални бодови.

Од Полди сум презадоволен, Икарди беше мртов после голот, требаше порано да биде заменет немаше сила у онаа акција кога Полди асистираше, а исто и Икарди кога повлече контра не на Освалдо али на Подолски МОРАШЕ да му ја подаде, ке му ја тацносаше на лева ќе кинеше мрежи немацот.
Не беше само црвениот,ама ај да не навлагаме...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Џони 1
Ја т2

1-1 лабаво :)
мувли сте биле и ќе останете,татко ми ја здрви х2 од старт кога виде дека на ѓубрињата им даваат 1.5 коефицент за победа,а најголемо дерби е во Италија.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Го немам гледано овој ама не е многу 5 милки ?
@TheTrooper
Lol

Не сум го гледал ни ја нешто многу (не е хрватски играч затоа),али мене ми е прав шок што клуб како Интер го бара да го купи и тоа ни помалку ни повеќе за 5 милиони.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Лошо прво полувреме, манчини не ја постави играта како што треба но се корегира во второто.

Ханданович повторно покажа дека е еден од најдобрите голмани во Европа, чиста 10ка денес.

Дамбросио и Кампањаро беа на ниво, Ранокиа и Жесус очајни.

Средниот ред одигра добро, сите си имаа свои моменти само би напраил измена Медел со М Вила, мислам дека французинот е класа за Медел.

Со влегувањето на подолски целосно се променија работите на теренот. Има желба, мотив квалитет и ке биде супер засилување.
Икарди и Освалдо... зар је важно ко је крив. Треба Освалдо да добива поголема шанса, моментално е многу подобар од Икарди и треба да се искористи тоа.

И уште една добра работа, Ранокиа го пропушта наредниот натпревар, конечно ке го видиме Видич во прв тим.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Го гледав второто полувреме и бевте многу поконкретни од јуве дефинитивно,за првото не знам и не можам да зборам ама ова второто беше интер од порано.Точно знаеше што сака чекаше шанси имаше добри акции ама реализацијата не беше баш на ниво.
П.С
Видич од спиење да го разбудите подобро ќе изира од СТАПОВ .

Џони 1
Ја т2

1-1 лабаво :)
П.П.С
@Деко reloaded!
Јас ја чекав ГГ3+ последна....
Тие сме на форумов,јас,ти,џони и стефан,,,само јас натрапник некако пошо не сум црно плав :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мочајсе во тимот ако голманот ти е најдобар,најмногу ме нервира кога го фалат Ханданович,тоа значи дека нешто не е во ред со тимот што дозволуваат голманот да прави толку интервенции...секоја чест за чоекот што брани ама сепак голманот е најнебитна алка во тимот...и зошто Ди Амбросио играше лев бек?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Мочајсе во тимот ако голманот ти е најдобар,најмногу ме нервира кога го фалат Ханданович,тоа значи дека нешто не е во ред со тимот што дозволуваат голманот да прави толку интервенции...секоја чест за чоекот што брани ама сепак голманот е најнебитна алка во тимот...и зошто Ди Амбросио играше лев бек?
E сеа се кажа и ти

Kajgana Shop

На врв Bottom