Фан Клуб: Интер

Губиме зашто им се плашат на ебаниов Јувентус, гледај колку паничат бе не можат топка од 16ник да исчистат, секој краен пас е погрешен.

Не тренер, нас психолог ни треба. Ебате лузерите!

Forza Inter второ :D

Pa Kanpanjaro edna igra so pokazuva sta da ti pricam. Zaedno so Ranokija najmrtvi sea za sea.
Vidic mesto Kampa
Poldi mesto Kuz

Ранокија = очај.[DOUBLEPOST=1420580850][/DOUBLEPOST]После ова вечерва, Икарди мора на трансфер листа да го стават. Му ебам тоа копилето ми ги скина живците... чиста победа ни украде вечерва му ебам тоа папакот.

Последно уредено:
Свака част на Освалдо што се воздржа да не му ја мавне една, аман бе голден бој во рукав ја имаше цела утакмица.

Можевме да ги тепаме, тоа ми е најкриво.

3 на 1 шансата коа ја сјеба Икарди, па да му ебем, а можевме да ги добиеме, второ полувреме не писнаа.

Да, да... ова вечерва требаше да биде победа за нас, да не беше тоа плејбојот, му ебам копиљот недораснат. Ај што промаши ЗИЦЕР пак, па се курчи, не додава и шутира. Ај дај Боже да го зееме Шаќири и да не мрдне копиљов од клупа.

Денес браво за Д'Амброзио и Гуарин, свака част за пожртвуваноста и борбата.

Д'амброзио еј,живи луѓе јадеше.
сеа шипото да го собереме до утре и да се тргнњ по Лавеци,маме ќе се ебава.Интер покажа муда у второ полувреме,покажа муда и Манчио,ама она курвана манекенска се заеба у уста да го ебам

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Со Ибарбо да те изневери да ти го ебам племето

Само матераци за вакви копилиња ко икарди. Секоја чест за Манчини бтв покажа муда колку дињите на анчо во второ. Уште зелкава да дојде и може да се нападне третото место.

Иначе еве некое инфо директно од Сплит за Сусич.
2mi2fqd.jpg

Го немам гледано овој ама не е многу 5 милки ?
@TheTrooper

Икарди полета у облаци на утакмицава, иако даде гол мора да седне наредниве неколку на клупа ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom