Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи не читав се од пред неколку дена коа се збореше за групата, во кратки црти ако може, ќе се ставаат по два типа од секој секој ден, било какви ? Бидејќи глеам тука на форумов стававте само утакмици без никаков тип.[DOUBLEPOST=1420596413][/DOUBLEPOST]Бидејќи не читав се од пред неколку дена коа се збореше за групата, во кратки црти ако може, ќе се ставаат по два типа од секој секој ден, било какви ? Бидејќи глеам тука на форумов стававте само утакмици без никаков тип.

Биди ми поздравен пријателе, моите денес поминаа и сум добитен, иако сум јас спамер според тебе ;)
Јaс сaмo сaкaв дa ти кaжaм декa сo тие типoви немoже дa учествувaш[DOUBLEPOST=1420620009][/DOUBLEPOST]
Еве ме пред компјутер. Значи вака, стрпете се уште ден два. Ацид не дозволува да се организира игра со парични награди, така да мора да се смисли модус како ова да функционира. Најверојатно ќе оди како група на ФБ. Во меѓувреме, не постирајте типови. Крајно е непрегледно, и за мене неупотребливо. Типот на ILS од вчера се важи, и оние од постот на Атомската Мравка ќе ги важам ако се добитни.

ВАЖНО. Типовите не смеат да се повторуваат. Ако некој веќе го постирал Јуве-Интер, следниот нема да биде важечки. Ова кога ќе започнеме на ФБ, овие од денес ќе ви ги важам. Да не ја спамираме оваа тема, само почекајте ден два.
Дaли мoже пo 3типoви нa ден дa пoстaвувaме вo групaтa?

Спарс со -3 хендикеп на полувреме (1.76 пинакл) - вечерва се враќа Паркер,останува уште еден важен играч да се врати во шампионскиот тим Ленард..........Спарс тешко играа последно време,повредите си го земаа данокот,но вечерва играат против неамбициозен тим,со враќањето на Паркер не очекувам изненадување вечерва........крајниот хендикеп не е благодарно да се прогнозира,ако се има предност не се форсира од фаворитот,така да одам на хендикеп на полувреме од понудените го земам најмалиот на -3 (нормално со најмал коефициент),очекувам да влези без проблем
:roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker::roker:

Среќен Божик :popce:

Јaс сaмo сaкaв дa ти кaжaм декa сo тие типoви немoже дa учествувaш[DOUBLEPOST=1420620009][/DOUBLEPOST]
Дaли мoже пo 3типoви нa ден дa пoстaвувaме вo групaтa?
Зошто неможе да се учествува со тие типови? ГГ не е дозволено или?

Зошто неможе да се учествува со тие типови? ГГ не е дозволено или?
Oди 20 и некoлку стрaни нaзaд и ке видиш кaкo требa...oргaнизaтoрoт имa oбјaснетo. Еве нa крaткo,фaвoритoт требa дa имa кoеф oд 1.10 дo 1.65 и ти гo типувaш дa не дaде 4гoлa знaчи мoже дa пoбеди 3-0 3-1 3-2,нo дa не дaде 4гoлa,вo случaј aкo зaврши утaкмицaтa нерешенo 4-4 типoт се рaчунa кaкo дoбитен.

Наградно прашање.

Колку натпревари (фудбал) со коефициент помеѓу 1.10 и 1.60 можете да погодите по ред на кој фаворитот нема да даде повеќе од 3 гола?
Да организирам еден натпревар и оној кој што ќе погоди 20 по ред да добие парична награда? :)
Добар си ;)
свесен сум дека речиси е невозможно али чисто за забава ќе учествувам во натправаров.
Побарав да ме додадете во групата, профилот се вика исто како корисничково име Грег Браден.

@Ставрогин
Според мене не треба да може да се типува повеќе од 1 натпревар,а не па како што зборат тука за 3 и повеќе.
Зошто?
Од едноставна причина-не има сигурно околу 30 души,х3 утакмици тоа се 90 утакмици?За викенд нема проблем,меѓутоа преку недела нема вкупно толку утакмици.
Не смеат да се повторуваат паровите,па ако станат 10 души пред тебе од сабајле отиде целата понуда во денот.
Мислам дека дури треба да смалиш од 2 на 1,ама смисли сам па пиши.

@Ставрогин
Според мене не треба да може да се типува повеќе од 1 натпревар,а не па како што зборат тука за 3 и повеќе.
Зошто?
Од едноставна причина-не има сигурно околу 30 души,х3 утакмици тоа се 90 утакмици?За викенд нема проблем,меѓутоа преку недела нема вкупно толку утакмици.
Не смеат да се повторуваат паровите,па ако станат 10 души пред тебе од сабајле отиде целата понуда во денот.
Мислам дека дури треба да смалиш од 2 на 1,ама смисли сам па пиши.

И јас размислував за тоа, бидејќи има денови со многу лоша понуда. Чекај нека стани Стефан од спиење, па ќе ги дефинираме до крај правилата.[DOUBLEPOST=1420624971][/DOUBLEPOST]
Добар си ;)
свесен сум дека речиси е невозможно али чисто за забава ќе учествувам во натправаров.
Побарав да ме додадете во групата, профилот се вика исто како корисничково име Грег Браден.

Можеби е невозможно, но никој ништо не губи. Не се обидувам да измамам никого. Ако некој има среќа и знаење, може да заработи солидни пари без никаков ризик.

И јас размислував за тоа, бидејќи има денови со многу лоша понуда. Чекај нека стани Стефан од спиење, па ќе ги дефинираме до крај правилата.[DOUBLEPOST=1420624971][/DOUBLEPOST]

Можеби е невозможно, но никој ништо не губи. Не се обидувам да измамам никого. Ако некој има среќа и знаење, може да заработи солидни пари без никаков ризик.
За 20 пати победа на овој коеф, плус да не даде фаворитот повеќе од 3 гола мислам дека само зборот среќа може да даде резултат ;)

Не бе тaмaн си е пo 2утaкмици денoт

За 20 пати победа на овој коеф, плус да не даде фаворитот повеќе од 3 гола мислам дека само зборот среќа може да даде резултат ;)

Не треба победа на фаворитот. Само да не даде повеќе од 3 голови, или ако даде, да не победи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom