Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не спaмaјте бе ретaрди кoј сaкa дa учествувa некa се врaти 15стрaници нaнaзaд и некa види зa штo се рaбoти.

Момчета почна некој да игра на македонскава страна 2win? Направив акаунт али од каде може да се прикачат пари, активно е или? Никаде не гледам за депозит да се направи упм. Ќе си терам и денес на странскиве, ако не најдам начин да депозитирам на оваа :)
гледаш повеќето паметни овде сакаат да ја бојкотираат ти обратно.........оти така :facepalm:

гледаш повеќето паметни овде сакаат да ја бојкотираат ти обратно.........оти така :facepalm:
1. Играв на интернет додека сите паметни тука трчавте и го поддржувавте законот, ризикувајќи да бидам казнет со 1050 евра ако не се лажам, доколку ме фатат
2. Парите кои ги имав на странските кладилници ги извадов на 30ти декември поради гласините кои ги читам тука дека ќе бидат блокирани дури и страните од страна на интернет провајдерите па нема да може да се игра воопшто
3. Надвор е кочан ладно, улиците мраз упм, а најблиска кладилница имам на 10минути брзо одење или читај 15 мин во еден правец што не ми одговара воопшто за играње во живо (тоа е мојот систем на игра во глобала, играм во живо кога се коеф поголеми, а самата утакмица ја гледам на интернет и има поголема шанса да фатам)
треба уште некоја причина да пишувам или доволно се?

Уште еден црвен добиа :pos: дај бар 3+ нека влезе некако

1. Играв на интернет додека сите паметни тука трчавте и го поддржувавте законот, ризикувајќи да бидам казнет со 1050 евра ако не се лажам, доколку ме фатат
2. Парите кои ги имав на странските кладилници ги извадов на 30ти декември поради гласините кои ги читам тука дека ќе бидат блокирани дури и страните од страна на интернет провајдерите па нема да може да се игра воопшто
3. Надвор е кочан ладно, улиците мраз упм, а најблиска кладилница имам на 10минути брзо одење или читај 15 мин во еден правец што не ми одговара воопшто за играње во живо (тоа е мојот систем на игра во глобала, играм во живо кога се коеф поголеми, а самата утакмица ја гледам на интернет и има поголема шанса да фатам)
Истo брaт, сoчуствувaм. Кaкo сaмo ми требaaт клaдилници вo близинa :/

Додека сум на работа имам на 3-4 минути една моцарт која ете на пауза за ручек може да се искористи, али моцарт ти е уште поголемо зло од оваа што ја отворија онлајн ако гледаш коефициенти.

На 50 денари на шала на смеа денес пишав едно ливче, колку да пратам нешто вечер:
Евертон - Вест Хем-------------------------Х2 (1.7)
Гилингам - Бристол Сити------------------3+ (1.8)
Ист Турок - Мејдстоун Јунајтед----------ГГ (1.47)
Метрополитан Полис - Витам------------1 и Т1 (1.6)
Тонбриџ - Писхевин...-----------------------ГГ (1.47)
Гленавон - Дунганон-------------------------ГГ (1.45)
Рио Аве - Гил Висенте----------------------1 (1.55)

1000 можна добивка. Спортлајф. Благодарам.

Тој сакатиот што го промаши пеналот се да му ебам, па и х2 ја имав.
Инаку наполи треба да е чиста 2, јувентус треба да е 3+, ако не ме мрзи ќе одам да ги уплатам.[DOUBLEPOST=1420560677][/DOUBLEPOST]
Не си свесен колку грешиш, пред 1 година кога најблиската кладилница ми беше на 500 метри губев многу помалце пари одколку сега, бидејќи сега оваа ми е преку патот и 90% шо ќе помислам да го уплатам одма одам не му ја мислам дали врне дожд, ветер дува, снег има или било шо.

има причина, не поддржуваме монопол.........нека му дозволат на сите кладилници да држат онлајн страни па нека тераат,вака НЕ

Тој сакатиот што го промаши пеналот се да му ебам, па и х2 ја имав.
Инаку наполи треба да е чиста 2, јувентус треба да е 3+, ако не ме мрзи ќе одам да ги уплатам.[DOUBLEPOST=1420560677][/DOUBLEPOST]
Не си свесен колку грешиш, пред 1 година кога најблиската кладилница ми беше на 500 метри губев многу помалце пари одколку сега, бидејќи сега оваа ми е преку патот и 90% шо ќе помислам да го уплатам одма одам не му ја мислам дали врне дожд, ветер дува, снег има или било шо.
Јас пред 3 години кога живее во студентски имав кладилница на 100 метри од дома, али не сум уплаќал се што ќе ми текне туку колку што ми дозволува џебот и само тоа што сум најсигурен.[DOUBLEPOST=1420561058][/DOUBLEPOST]
има причина, не поддржуваме монопол.........нека му дозволат на сите кладилници да држат онлајн страни па нека тераат,вака НЕ
Јас разбирам друже, али железото се кова кога е жешко, а не сега. Моментот кога го склучуваше владата договорот беше момент кога се исправаа работите, сега може само да тераме инает али јас ти гарантирам дека никој нема да промени ништо.

Еве ме пред компјутер. Значи вака, стрпете се уште ден два. Ацид не дозволува да се организира игра со парични награди, така да мора да се смисли модус како ова да функционира. Најверојатно ќе оди како група на ФБ. Во меѓувреме, не постирајте типови. Крајно е непрегледно, и за мене неупотребливо. Типот на ILS од вчера се важи, и оние од постот на Атомската Мравка ќе ги важам ако се добитни.

ВАЖНО. Типовите не смеат да се повторуваат. Ако некој веќе го постирал Јуве-Интер, следниот нема да биде важечки. Ова кога ќе започнеме на ФБ, овие од денес ќе ви ги важам. Да не ја спамираме оваа тема, само почекајте ден два.

Момци обврски имав денес, само сабајле пишав некој пост и чекав да видам Ставро а и останатите членови како ќе се изјаснат. Значи дефинитивно останува да има група на ФБ, ајде вечер ќе ја направам и ќе постирам тука да се приклучите сите и да почнеме со типувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom