Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kajgana magijo,uste samo eden gol na Breahed-Edinburg,posledna na tiket za isplata i voedna ko najsigurna[emoji4] [emoji5] [emoji6]

http://www.rezultati.com/utakmica/hvDKlsEa/#detalji

Што се дешавало тука, ги ваќал судијава сите што се против местење или ? :pos::pos::pos::pos:
:lolzz: Јас ова го забележав уште кога завршија, мислам дека е ова врвот на местенка. Поставен нов рекорд во црвени картони на една утакмица (местенка) хахаха

Пак иста прича со кошарките. Реал води три четвртини и се серат во последнава. Страшно е ова мајке ми...

Каде можам да проверам колку поена имаат дадено во АБА лига? Конкретно за Самарџиски

Sent from my iPhone using Tapatalk

Фоњини го знаеш и самиот брат, преполн е со талент, а главата у минус му е... Сеа пред 3-4 дена играле двајцава на егзибиција и тепал Фоњини 2-0, али тоа ништо не мора да значи. Малце фали да се изнервира Фабио и да биде издуван како партал.
Го покрив ама нека биди издуван ко партал, поќе ми одговара :D

3,55 за Сосиедад да остане не поразен против Барса... Валуе има тука големо, посебно кога ќе се види дека последна победа на Барса во Сан Себастијан е 2007 година ( добро од 2007 - 2010 не играле ниеднаш :D )
Се надевам некој ме послуша, пошто јас например заспав и не отидов до кладилница :facepalm: А пред да заспиам гледав кај има најголеми коефициенти за 1Х и за поситно да се пушти 1, 1-1, 1-13+... тоа е

Дечки ај да ви се пофалам денес конечно добитен :P
белким ќе тргни работата.

Добро бе како невидов дека играле младиве:tapp: денес пак на Русија им дале над 3 коеф а 4-1 водат:boksix:

Сеа од 2 играат Канада и Словачка треба да има силување тука како на отварањето коа ги победија 8-0 во групата едноставно Словациве им се посреки во ждребот

Ај за тие што играат на нет еден тип за вечерва

Errani S. - Hantuchova D. tip 2 @ 3.0 Bet365

Ovo je pick protiv Errani koja ima neke probleme sa rebrima. Do početka meča će koef jako pasti, pa uzimam sad za svaki slučaj.
Prekasno sam vidio ovu vijest, jer je bilo i po @ 3.2-3.4
S obzirom da su to ipak žene, nema zaletavanja sa ulozima.

Се е објаснето во овие 2-3 реченици, да не дополнувам ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom