Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па и уште црвен:facepalm:..мрш таму ѓубриња едни,склероза да фатите да изумрите сите до еден,копилиња едни гнасни..кај ќе ви оди душата бе двете најголеми и најбитни дерби натпревари ги губите на домашен терен бе страм да ви е ..да се засрамтие ѓубриња едни..па јас будала ги пишам со логика дека нема пак да изгубат..и ете изгубија се да му ебам

3,55 за Сосиедад да остане не поразен против Барса... Валуе има тука големо, посебно кога ќе се види дека последна победа на Барса во Сан Себастијан е 2007 година ( добро од 2007 - 2010 не играле ниеднаш :D )

Никогаш не ја потценувај генијалноста на Мојс ... :D

Зависи која како..таа у центар главната што е на партизанска до 4 сабајле :D

Во Кисела Вода (а и другите помали) до 22:45/23ч
Za vo ohrid mi trebase mislev isto rabotno vreme imaat
Do 23 sum na rab hh pa da pustam edno so tenisi i kosarki

Па и уште црвен:facepalm:..мрш таму ѓубриња едни,склероза да фатите да изумрите сите до еден,копилиња едни гнасни..кај ќе ви оди душата бе двете најголеми и најбитни дерби натпревари ги губите на домашен терен бе страм да ви е ..да се засрамтие ѓубриња едни..па јас будала ги пишам со логика дека нема пак да изгубат..и ете изгубија се да му ебам

ПРЕСТАНИ ДА ИГРАШ ДУПЛИ ШАНСИ !

ПРЕСТАНИ ДА ИГРАШ ДУПЛИ ШАНСИ !
Шo и фaли нa дуплa шaнсa бе? Кaжи му нa чoекoт дa не игрa 1.3 квoтa и дa не врзувa. Имa и дoбри дупли шaнси кao денес шo беше Вaленсијa :)

Шo и фaли нa дуплa шaнсa бе? Кaжи му нa чoекoт дa не игрa 1.3 квoтa и дa не врзувa. Имa и дoбри дупли шaнси кao денес шo беше Вaленсијa :)

Знае тој за какви дули шанси му зборувам. Едно 4-5 години.

Za vo ohrid mi trebase mislev isto rabotno vreme imaat
Do 23 sum na rab hh pa da pustam edno so tenisi i kosarki
Е па...моли се дека во Охрид има некоја главна бетсити што работи цела ноќ :) Али ваљда ти подобро ги знаеш кладилниците во Охрид знаеш дали има главна бетсити или не :)

Е па...моли се дека во Охрид има некоја главна бетсити што работи цела ноќ :) Али ваљда ти подобро ги знаеш кладилниците во Охрид знаеш дали има главна бетсити или не :)
Edna e taa vo centar nema druga

@Stefan-kobe ај кажи мислење за Фоњини - Иснер. Ја имам 2ка на 2 ливчина, на едното уште таа на другото уште таа и Коло коло. Да ја бранам со едно 500че?
Фоњини го знаеш и самиот брат, преполн е со талент, а главата у минус му е... Сеа пред 3-4 дена играле двајцава на егзибиција и тепал Фоњини 2-0, али тоа ништо не мора да значи. Малце фали да се изнервира Фабио и да биде издуван како партал.

Начекав едно поклонче од bet365, па направив кеш аут на Арсенал пред полувреме, пуштена на 8+ корни околу 16-та минута кога немаше ниту еден корнер на мечот за да уплатам Еспањол помалку од 7 жолти, зашто у 12-та минута од мечот ми се видоа многу картони.
Да биде иронијата поголема, на Арсенал Хул цело второ не падна ниту еден корнер, и да ни повлеков парите, ке се десеше неверојатното пак, ке изгубев 47Е за 3-4 да го чекав бетот до крај зашто парите ги повлеков на 7 корни паднати на мечот кога имаше.

Ете ја, 80-та минута, само 1 жолт картон има на мечов.
Кога ке ги утнат границите, утнати се.

TfduyCE.jpg

Ги пуштив за 500че
Барса 5+
Марсеј 2иГГ
Коло Коло 4-6
2/3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom