Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исти кур беа и против Наполи финалето пред брзо време само они ме паднаа. 5мин Тевез и 1:1 крај и продужетци.Не бива ништо од ова спортската, на првиот тикет фиорентина х2 ме дупи, сега на овој другиот ја фаќам наполи 2-2и3+ и ме еба јувентус 3+ абе од 5 мин беа
1-0 викам готово фатено.
@ilz
Пиза - Форли
Јувентус - Интер
@Harvey S.
Чезена - Наполи
Рио Аве - Жил Висенте
@Carter
Малага-Леванте
Јувентус-Интер
@Атомската мравка
Рио Аве - Жил Висенте
Малага - Леванте
* додавајте се само чисто да не ги бара Ставро типовиве на еден куп страни![]()
Точно ризично е дерби, ама јас лично ја избегнав Милан оти укори се, и реков ајде Јуве постабилни се и така испадна убо изиграја прво се, му фалеше втор гол ама тоето, на никој не му е гајле дека пола народ не паднаја дали Милан, дали Јуве...Еве ја групата влегувајте. И држете се до правилата што ги кажа Ставро и до секој тип напишете ник од форум, за да се има прегледност.
https://www.facebook.com/groups/437113449776093/
И да, пак да го играте Јуве на 1.50 во најголемото дерби во Италија.
+1Raboti utre nekoja kladilnica ?
Тооооо,утре на НБА го ваѓаме леботБетсити работи![]()
Во ова групава нека се напишат во еден фајл правилата на игра и нека одат ова постовите со датум и година во фајлови исто (знаеш како правевеме во прошлата група ) за да се зачуваат или направи да може да постира само администратор и би предложил едно правило да речеме до 14 часот да може да се постираат типови потоа да се направи screenshot од типовите бидејки може некој да промаши и да го избрише тоа типуваното али тоа Ставрогин нека одлучиЕве ја групата влегувајте. И држете се до правилата што ги кажа Ставро и до секој тип напишете ник од форум, за да се има прегледност.
https://www.facebook.com/groups/437113449776093/
И да, пак да го играте Јуве на 1.50 во најголемото дерби во Италија.
Бетсити работи![]()
Мислам 19/20 часот отприликаДо колку работи?