не е можноОд 1 до сега има потрошено 100 кв. По 24 саати дневно работи
многу бре

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е можноОд 1 до сега има потрошено 100 кв. По 24 саати дневно работи
Па кога беше јак минус деновиве климата не се спушти под 1300-1400 кв на саат. Тек денес и вчера троши околу 800 кв. Ама барем грее убаво.не е можно
многу бре![]()
Добро, дај кажи од каде да набавам точен мерач за влажност на воздухот баш ме интересира што ќе покаже?Tи секако најдобро знаеш како се чуствуваш. Но тоа што се обидував да ти го објаснам е дека влажноста на воздухот зависи од многу фактори. Да се обидеш да се грееш со нешто друго освен со панелка, наверојатно сосема исто ќе се чуствуваш.
Да се обидеш да ја измериш влажноста на воздухот во просторијата, со два различни видови на греење... е тоа веќе е нешто поконкретно.
Abe sto e rabotava, nikoj ne komentira za susenjevo na vozduhot, nema nitu like nitu protiv, sega neznam dali ja potrefif ili utnav ....Potrefeno e potrefeno....Taa doktorkata treba da go procita.
Од 1ви до сега има потрошено 130kW, 24 часа дневно е вклучена на Битолски услови.
Кога треба да излезе?p.s Pak isto jako go ocekuvam Interstellar da iskoci, iako glean ej.![]()
Ваљда негде накај Април-Мај според менеКога треба да излезе?
Mar 10, 2015Кога треба да излезе?
Што очекуваш од некој што навива за Интер.*
*Ова е најактуелна навреда на форумов во задно време.