Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.999
- Поени од реакции
- 61.818
Не си сфатил затоа што Syriana е срање од филм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу извини рибо ти беше со високите стандарди.7/10 не е солидно, слаба оцена е. Се изненадив кога видов на Letterbox. X-men вредат повеќе.
Очекував повеќе од Guardians of Galaxy. Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада. Со сила 7мица. Можело многу подобро да се направи.
Почнаа луѓе да се регистрираат на форум за да ми објаснуваат работи![]()
Синоќа го гледав Mullholand drive,кој го разбрал филмот капа доле за него,јас ништо не разбрав,таман си помислив дека знам што се случува излегува нешто многу неочекувано..
Абе каква слаба, 7 е премија со оглед на тоа дека се работи за жанр кој не ми е баш најомилен. Ова е најмногу што можеше да добијат - не можам да ги споредам со Бетмените на Нолан - овие беа класа под.[DOUBLEPOST=1420548759][/DOUBLEPOST]7/10 не е солидно, слаба оцена е. Се изненадив кога видов на Letterbox. X-men вредат повеќе.
Хахахахах, јас не кружам околу стол на филмови со 7мица.Ајде бе вие многу знаете на какви филмови се дава 7-ца![]()
Не само тоа, Бетмен како херој е класа над сите.Абе каква слаба, 7 е премија со оглед на тоа дека се работи за жанр кој не ми е баш најомилен. Ова е најмногу што можеше да добијат - не можам да ги споредам со Бетмените на Нолан - овие беа класа под.[DOUBLEPOST=1420548759][/DOUBLEPOST]
Хахахахах, јас не кружам околу стол на филмови со 7мица.![]()
Бетмен како херој може заушки да јаде од Супермен.Не само тоа, Бетмен како херој е класа над сите.![]()
X-Men мене ми се класа, заедно со Бетменот единствени суперхерој филмови што ги сакам.[DOUBLEPOST=1420548861][/DOUBLEPOST]
Бетмен како херој може заушки да јаде од Супермен.
За жал Нолан не го режираше Супермен.