Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 30.272
- Поени од реакции
- 67.158
Before Sunset е приказна за двајца сродни души кои се среќаваат, во кој има романса и нешто се случува помеѓу двајцата. Не е за споредба со овој филм.
Точно е тоа дека е прикажано од се по малку, на еден многу пластичен начин. Возење со точак две минути не е приказ на детска игра. Каде беше она вистинско другарство кое сме го имале сите, каде беа емоциите при разделба од првите другари? Каде беше романсата со првата девојка? Каде беа солзите при раскинувањето? А бе овој лик не беше феминизиран по случајност, авторот таков го направи. Овој лик беше толку утепан што не сакаше ни да ја гушне мајка му кога оваа плачеше што заминува? Кој од нас не би ја гушнал мајка си во таква ситуација? Па мајка ми плачеше во Скопје што заминав ебате па ја гушнав да не плаче. За која реалност ми зборите, ликовите се како зомбиња во филмот.
@џимеј, стави го Boyhood, нема што да се дискутира за Gone Girl.
Точно е тоа дека е прикажано од се по малку, на еден многу пластичен начин. Возење со точак две минути не е приказ на детска игра. Каде беше она вистинско другарство кое сме го имале сите, каде беа емоциите при разделба од првите другари? Каде беше романсата со првата девојка? Каде беа солзите при раскинувањето? А бе овој лик не беше феминизиран по случајност, авторот таков го направи. Овој лик беше толку утепан што не сакаше ни да ја гушне мајка му кога оваа плачеше што заминува? Кој од нас не би ја гушнал мајка си во таква ситуација? Па мајка ми плачеше во Скопје што заминав ебате па ја гушнав да не плаче. За која реалност ми зборите, ликовите се како зомбиња во филмот.
@џимеј, стави го Boyhood, нема што да се дискутира за Gone Girl.

)- секому!. Некој претходно спомна, можда ти не си успеал да се поистоветиш со ликот. Ни јас не се поистоветив ама тоа не ме спречи да уживам. Филмот си траеше-јас не трепнав. Буквално ми се деси. И конечно, не знам зошто ти ги објаснувам овие работи-ти да си знаел да процениш што е добро немало да навиваш за Интер