Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Не си сфатил затоа што Syriana е срање од филм.
Аууу извини рибо ти беше со високите стандарди.7/10 не е солидно, слаба оцена е. Се изненадив кога видов на Letterbox. X-men вредат повеќе.
Очекував повеќе од Guardians of Galaxy. Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада. Со сила 7мица. Можело многу подобро да се направи.
Зошто не размислиш вака се регистрираат на форум бидејќи сакат филмови и споделуват свој мислења во врска со тоа што го имаат на ум ?Почнаа луѓе да се регистрираат на форум за да ми објаснуваат работи
Синоќа го гледав Mullholand drive,кој го разбрал филмот капа доле за него,јас ништо не разбрав,таман си помислив дека знам што се случува излегува нешто многу неочекувано..
Абе каква слаба, 7 е премија со оглед на тоа дека се работи за жанр кој не ми е баш најомилен. Ова е најмногу што можеше да добијат - не можам да ги споредам со Бетмените на Нолан - овие беа класа под.[DOUBLEPOST=1420548759][/DOUBLEPOST]7/10 не е солидно, слаба оцена е. Се изненадив кога видов на Letterbox. X-men вредат повеќе.
Хахахахах, јас не кружам околу стол на филмови со 7мица.Ајде бе вие многу знаете на какви филмови се дава 7-ца
Не само тоа, Бетмен како херој е класа над сите.Абе каква слаба, 7 е премија со оглед на тоа дека се работи за жанр кој не ми е баш најомилен. Ова е најмногу што можеше да добијат - не можам да ги споредам со Бетмените на Нолан - овие беа класа под.[DOUBLEPOST=1420548759][/DOUBLEPOST]
Хахахахах, јас не кружам околу стол на филмови со 7мица.
Бетмен како херој може заушки да јаде од Супермен.Не само тоа, Бетмен како херој е класа над сите.
Х ман ги обожавам, ама веке се досадни цело време со Чарлс и Ерик си го мерат на кого му е поголем.X-Men мене ми се класа, заедно со Бетменот единствени суперхерој филмови што ги сакам.[DOUBLEPOST=1420548861][/DOUBLEPOST]
Бетмен како херој може заушки да јаде од Супермен.
За жал Нолан не го режираше Супермен.