W
wicked_1
Гостин
У право си за Фриман tho, не излезе од Фарго у Хобит.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше во Сет, ама гледам ги испродале. Имаше и на хјундаи во електроелемент.Инаку, да не видел некој некаде нешто како решо со загревање на принцип на индукција? Ама баш решо или така нешто помало, не зборуваме за цела плотна/шпорет.
Еве една понуда на Пазар3 http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1889613-NOVO-INDUKCIONO-RESO- доколку немаш предрасуди... Знаеш како ти е на Пазар3, бетер од Бит пазар!Дамн!
...фала, баш ќе прашам да не добиваат пак.
Ми се чини 3000 го нудеше. ја тргнал цената!Mene nikoj nema da me ubedi deka normalno 3-4 cleno semejstvo vo stan moze da ima mesecna smetka pomala od 2000 den i toa vo ler period koga nema ladenje greenje. E sega ako ne gleda TV sedi po temnica, nema PC, ne slusa muzika, ne mie sadovi itn togas moze i pod 1000 ......
Еден потрошувач што никој не го зема во обзир е осветлувањето и тоа она со класични сијалици. Ако направите анализа, ќе видите дека доколку имате обични сијалици тие месечно трошат многу повеќе отколку пеглата, фенот, правосмукалката и машините за перење заедно.treto, site mashini za perenje i bojleri, 90 % od peglanjeto (peglata za tie shto ne znaat e od 1.5 - 2 kw OGROMEN potroshuvac), generalki i pravosmukalku 90% vo nedela