Samurai Jack
Penspinner
Што му фали на Гатака бе, сега ќе речеш ти дека Чилдрен оф Мен е подобар и пак ќе пишуваме 10 страни![]()
Мислам дека за Oldboy му е постот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му фали на Гатака бе, сега ќе речеш ти дека Чилдрен оф Мен е подобар и пак ќе пишуваме 10 страни![]()

Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делотоМислам дека за Oldboy му е постот.![]()

Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото![]()

хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја.![]()

mnogu eftini drvataKoга сме кај греењето, јас денес конечно завршив со сезоната 2014/15
Значи, имав останато нешто повеќе од 2,5 метри кубни дрва, и докупив уште 18.
Сезоната 2014/15 ме чини вака:
18 метри кубни дрва по 2200 ден/м. кубен = 39600 денари.
За тие 18 метри кубни сечење и цепање по 200 денари = 3600 денари
Оџачар = 1000 денари
Вкупно 44200 денари за сезона.
Дрвата се наредени на палети, под настрешница, отворена од три страни, таман ќе се исушат убаво, има време.
За потсетување, ова е за некои 220 и кусур квадрати простор на два спрата.
На гас оваа инвестиција би била доволна за два, два и пол месеци греење... за нафта, струја не ни сакам да помислам.
Засега ова ми е најекономично.
Во Струмица дрвата од приватни (не од ЈП Македонски шуми) се движат од 2100-2400 по метар кубен.mnogu eftini drvata
od kaj gi naogjas tolku eftini
leleeeee toa e bez pariВо Струмица дрвата од приватни (не од ЈП Македонски шуми) се движат од 2100-2400 по метар кубен.
http://ac-specs.com/en/Samsung/AQ12NAN/Koj model i kolku pari, ako moze
![]()

Не во класична смисла стоваришта. Тоа се луѓе, носат дрва на некој свој плац, дојдеш, видеш и носиш ако ти се добри.leleeeee toa e bez pari
i kaj nas vo kavad ima privatni stovarista za drva ama cenata e 2700 den.
kaj vas ima stovarista za drva taka
Снимката не беше лоша (и поважно, не беше кино снимка).Како го гледаше на ДВД?Искочи на убава снимка?