Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова се поштува веќеTrezeguet > Inzaghi > Millito

Па ако прајме реален муабет така е, Трезеге=Инзаги > МилитоTrezeguet > Inzaghi > Millito
Па беше убица, се плашеа противничките играчи да не го погоди случајно топката и да влезе у гол.Инзаги знаеше да се најде у право време на право место,нема збор дека беше топ напаѓач,али дека бил убица тоа мало сутра зошто (бар ја) под убица подразбирам напаѓач кој со самата појава на терен им влева страв на противничките одбранбени,да има разорен и прецизен шут и да не знаеш кога и од каде може да распали и даде гол,слично као Фалкао што е сега
дал Пипо 2 гола у финале и не е мала работа тоа али да го носи цел тим на грб против гиганти ко Барса,Ман Ј.,Арсенал (у лш) Јуве,Интер,Милан (у Серија А) итн неможеше и тоа е разликата (и тоа голема) помеѓу него и Бати
Па беше убица, се плашеа противничките играчи да не го погоди случајно топката и да влезе у гол.

Се зезам ја за Инзаги и Милито, немој да ме разберете погрешно.Кај Инзаги ништо не беше случајно неговото позиционирање е најдоброто, 90 минути се рамнеше со противничката одбрана и затоа беше толку во офсајд но и даваше многу лесни голови.
Батистута е подобар напаѓач, комплетен за разлика од Инзаги. Инзаги беше добар за во систем но Бати можеше да игра секаде и беше прва виолина, за разлика од Инзаги кој беше role-player.

Trezeguet > Inzaghi > Millito

haha namerno ,kojznae kolku se vlazniСеди мирен бе ти, ги напали јувенташите![]()

Montella > Trezeguet > Inzaghi > Millitohaha namerno ,kojznae kolku se vlazni![]()

ЧичаритоСпоредбава е бог да чува. Иназаги е уан анд онли,единствен играч кој неможе да се спореди со друг.Ендемичен вид на напаѓач,се пензионира и овој вид на напаѓачи умре.
Можеби немаше никаква техника,брзина,брзина,смешни голови,голови од офсајд,ама беше снаодлив и секогаш на потреното место.Од линија голови,од 1 метар,од 2,од 3 важно голови.Можеби немаше ништо,ама имаше голови и реализацијата му беше на завидно ниво.Од напаѓач се бара да дава голови,а тоа го правеше Инзаги.