Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I za denes ima nesto od SEHA.:zloo:
Tatran-Meskov -54.5:shok2:
Ovie Meskov so odenje rakomet igraat,plus crven karton ima eden od najbrzite bekovi Nikolenkau(zaradi tepacka).
Mislam deka lesno ke odi minus ovaa.
So onaa igra so ja igra Meskov cudo treba da se sluci da prefrlat.
Osven ako ne ja mestat.
E sea Vesprem-Vojvodina.
So da se izigra ovde?
Ovie Vojvodina se slabi epten,ako saka Vesprem 40 ke zakaci.
Ke razmislam ovde,sepak Seha liga e kurtasak.
Nant-PSG
Vo forma vleze Pariz vo prvenstvoto.
Nant e dobar tim posebno doma.
Da go nemaa Omejer ke ja pisev H1,vaka poveke na dvojka me vleci.
Gledam Nant e dosta efikasen doma,za T1 e 27.5,mozebi e podobro vaka da se proba.
Ne mi se veruva da e tolku tvrda utakmica kako minatata vo kupot.
Edinstveno ako se razbrani budalata Omejer.
Znaci Meskov minus i Nant aT1+.
Nek se ugode.:pistoldz:
Еве гледам во Вил Хил за Т1 за Веспрем е 32.5..
Е па чорба...:цицки:
Трипл значи....
Т1 Веспрем,Т1 Нант и минус Мешков...

super si se iznerviral samo uste singl da si ja imal :roker:

Романија-2
Шалке-2
Лугано-160.5+ одбојка

На 500 као вчера
Плус ја додадов Греманија- 1 ракомет. Ноншалантно си тепаа со Романкиве и пред да почне Шалке ја чекав одбојката, која пак влезе после вториот сет, мераци. Така да Шалке остануваше да ја заврши работата:)

Еве гледам во Вил Хил за Т1 за Веспрем е 32.5..
Е па чорба...:цицки:
Трипл значи....
Т1 Веспрем,Т1 Нант и минус Мешков...
Јас Нант ќе ја изиграм минус. Мислам дека Омејер ќе ги спушти под 28 сигурно.
Некако премногу ми делуват 28 голови за ваква дерби утакмица.

Италија купов се играше само една утакмица така ?

Panachiki 2ka 1.56
Rizerspor H(+2) 1.3
Pittsburh 1x 1.3
2.5 koef vlog 14.5 evra

Ekateniburg-dinamo kursk (zeni kosarka) H1 (-11) 1.47
Turow-Milano 161.5 + 1.6
Dijon AH0 1.5
Bilbao to score 1st half 1.45
5 koef vlog 4.5 evra

Волсбург 2@3.8 Добар коеф вреди да се проба.
За посигурно Х2 @1.8[/quote]
:свиркам: Ви реков за Дортмунд за денес
Јувентус-2
Наполи-1

П.С To win from behind на интернет е нешто како сигурна победа кај нас или како двојна победа, не го разбирам типов.
Пример кај наполи има за наполи 7.2 коеф, а за парма 19 коеф

Денес лагано само две утакмици, пак за 500

Јувентус-2&3+ иако многу ретко го играм тимов мој, оваа утакмица сигурно ќе тепаме и време е да се распуцаат напаѓачиве:uzi:Тевез дава гол,чак и два:drk:

БР Волејс-1 одбојка претходниот дуел меѓу овие екипи ме паднаа на плус поени, а пољаците беа фаворити:facepalm: Исто ме курнаа и во домашнто првенство на хендикеп поени, изгубија... и тука беа фаворити.
Е сега од инат ќе играм на домаќинов:gjavol:, во подобра форма се и серија...ќе биде жешко во секој случај, утакмица со голем ризик

П.С To win from behind на интернет е нешто како сигурна победа кај нас или како двојна победа, не го разбирам типов.
Да губи 0-1 и на крај да победи. Не мора да биде 2 у 1. Може 0-1 во 5та минута, на полувреме и нерешено да биде и да водат, битно е на крај да победат, ама први да примат гол

Ova ti e prvi da primat gol pa da tepaat t.e kako sto ti kazuva imeto da pobedat od negativa...

Татран 1
Јуве 2 и Т2
Наполи 1и3+
Олимпијакос 2

За ПСЖ само ке кажам дека се идиотски тим шо го иам и порано кажано и незаборвајте дека Нант ги клецнаа во купот пред некое време и дека Нант нема пораз од ПСЖ на домашен терен последниве 6-7 години така да Нант во систем 1Х + мислам без Копљар се баш со овие почна да гризит и еднa слика од таа утаккмица :icon_mrgr:
images

За Парма прочитав дека ќе имале од петок нов газда, некој батка од тирана и нешто руско-кипарска компанија али незнам дали е таа негова или како е. Минатиот натпревар за грев беа баш го гледав натпреварот против каљари. За денеска незнам дали ќе тргнат да играат иако се 2 месеци без плата со надеж да е покажат пред идниот нов газда или не, ама сепак ми изгледа дека ќе го јадат стапот.
А на Бенитез исто му гори и сака победа за да се оправда така да може Наполи да ја тепаа оваа.

Денес лагано само две утакмици, пак за 500

Јувентус-2&3+ иако многу ретко го играм тимов мој, оваа утакмица сигурно ќе тепаме и време е да се распуцаат напаѓачиве:uzi:Тевез дава гол,чак и два:drk:

БР Волејс-1 одбојка претходниот дуел меѓу овие екипи ме паднаа на плус поени, а пољаците беа фаворити:facepalm: Исто ме курнаа и во домашнто првенство на хендикеп поени, изгубија... и тука беа фаворити.
Е сега од инат ќе играм на домаќинов:gjavol:, во подобра форма се и серија...ќе биде жешко во секој случај, утакмица со голем ризик
Ја мислам денеска Ресовија 2ка,јесте да Берлин ги изгази у полска со 3-0 ама Ресовија поквалитетни се ногу звезди и уште еден пораз неверувам денеска али среќно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom