Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лион - Монако ме влече на двојка вечер
Лион би требало преку лигата да обезбеди излез во Европа додека Монако не е баш сигурен (иако има доста време) па ништо чудно да играат доста мотивирано тука во купот, богат тим како нив сигурно нема да дозволи да ризикува неиграње во Европа. Инаку слабо некако информации за можни состави ама гледам тренерот на Лион изјавил дека Лаказете може да го одморат на вечерашниов натпревар а Лаказете на Лион им е убедливо најдобриот напаѓач - само сезонава има 15 гола дадено воедно и најдобар во Француската лига е.
Од другите што вреди да се изиграат се Леверкузен 2, Спортинг 2-2&3+ и Дортмунд - Волзбург X или X2![]()
Баш против Монако да го одмораат не ми се верува освен ако има мала повреда па да не сакаат да ризикуваат.
ја ја стаив прво 2 на 150 земав 1000че клап...2-1 Керкира зш бе ја коа не уплакам вакви 2во 1 влегвет како алва![]()
мислам x-2 уште подобра комбинација би било сеа како сакаш тиЕве сеа гледам Лион игра на 21.12 кај Бордо во гости, додека Монако игра со Мец. Кој повеќе ќе се штеди вечер заклучете сами, мене ова ми е доволна причина да ставам 1000 на 2
мислам x-2 уште подобра комбинација би било сеа како сакаш ти