Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лион - Монако ме влече на двојка вечер
Лион би требало преку лигата да обезбеди излез во Европа додека Монако не е баш сигурен (иако има доста време) па ништо чудно да играат доста мотивирано тука во купот, богат тим како нив сигурно нема да дозволи да ризикува неиграње во Европа. Инаку слабо некако информации за можни состави ама гледам тренерот на Лион изјавил дека Лаказете може да го одморат на вечерашниов натпревар а Лаказете на Лион им е убедливо најдобриот напаѓач - само сезонава има 15 гола дадено воедно и најдобар во Француската лига е.

Од другите што вреди да се изиграат се Леверкузен 2, Спортинг 2-2&3+ и Дортмунд - Волзбург X или X2 ;)

Kosarka
CSU Ploiesti - Partizan -8,5 - h1 (1.90) Tolku za denes

Небитна утакмица за партизан најверојатно ке настапи без Гакич,Милутинов, Павлович и oд порано повредениот Мурица. Плоиести ке се бори да го задржи третото место за да добие полесна ждрепка, на свој паркет играт одлично и ги добија Banvita, L. Ritasa i Hapoela J. па може и против комбинираниот состав на партизан зошто да не.. Ова оди на 900 денари, и ке пишам едно народно фудбалчина со 100 денари

Последно уредено:
Лион - Монако ме влече на двојка вечер
Лион би требало преку лигата да обезбеди излез во Европа додека Монако не е баш сигурен (иако има доста време) па ништо чудно да играат доста мотивирано тука во купот, богат тим како нив сигурно нема да дозволи да ризикува неиграње во Европа. Инаку слабо некако информации за можни состави ама гледам тренерот на Лион изјавил дека Лаказете може да го одморат на вечерашниов натпревар а Лаказете на Лион им е убедливо најдобриот напаѓач - само сезонава има 15 гола дадено воедно и најдобар во Француската лига е.

Од другите што вреди да се изиграат се Леверкузен 2, Спортинг 2-2&3+ и Дортмунд - Волзбург X или X2 ;)

Баш против Монако да го одмораат не ми се верува освен ако има мала повреда па да не сакаат да ризикуваат.

Баш против Монако да го одмораат не ми се верува освен ако има мала повреда па да не сакаат да ризикуваат.

Така изјавил тренерот дека можно е да го одмара, може и намерно за полесно да тепаат Монако :)

Еве сеа гледам Лион игра на 21.12 кај Бордо во гости, додека Монако игра со Мец. Кој повеќе ќе се штеди вечер заклучете сами, мене ова ми е доволна причина да ставам 1000 на 2

Еве сеа гледам Лион игра на 21.12 кај Бордо во гости, додека Монако игра со Мец. Кој повеќе ќе се штеди вечер заклучете сами, мене ова ми е доволна причина да ставам 1000 на 2
мислам x-2 уште подобра комбинација би било сеа како сакаш ти

ај да не ве барам поединечно тие шо пратите НБА фрлите некој играч +/- :icon_lol:

Дортмунд-Волсбург
1.9 му даваат на дортмунд-16 а претходното коло изгубиа од Херта :pos: а волсбург е 2 место.
Милиони ми зедоа Дортмунд редно е да ми вратат нешто Х2, може и 2 се проба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom