Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
gi napolnija? abe sedi be so se razbiras od fudbal, sve e dojava[DOUBLEPOST=1418847511][/DOUBLEPOST]nizozemska treba 11 razlika da pobedi za da ide dalje.. taka da kako sto predvidov C. gora i madzarska bea cisti..
da ne ne gi napolnija xaxaxax , za drug pat ko ke imas vakva dojava kazi si da ja tovarime obratno[DOUBLEPOST=1418854130][/DOUBLEPOST]
Погодете која од Германија ја имам гг
me too :(

Прегледај го приврзокот 109660

Во случај да испадне @Tomasino остај ми адреса на живеење палам аутобус и доаѓам :boksix::цицки:

Утре и двете италијански со хендикеп мислам..мора да испаднат.
Е сега ќе идиш по вакво време,ќе прајш трошоци...:icon_mrgr:
Пак не сум лош,1/2 погодив денес,требаше услов да бараш....:icon_mrgr:

За денес шо пуштив.
ливерпул Х2
Тотенхем 1Х
Реал Сосиед 1
Монако Х2

На 200
B.MЕNHENGLADBAH-Verder 1-X
100
MЕNHENGLADBAH ggi3+
Hofenhajm ggi3+
lverpul 2
totenhem 1
Dortmund x2

4/5.
Не е лошо, ама секогаш може да биде и подобро, и стандард кога ќе помине тикетот, се нервирам шо не сум ставил повеќе пари.:icon_lol:
а и да, да ве поздравам сите тие шо викавте за дортмунд 1.

Бегaјте дечки oд фрaнцуски рaкoмет штo пoдaлеку, дaли ги игрaaт зa клaдилници, дaли си ги местaт сaмите(штoм Кaрaбaтич и кoмпaнијa местеa шo другиве дa не не мoжaт) незнaм, aмa тукa нит Тoмaсинo нит Вaнѓa не ви пoмaгa. Дaнкерк гo удирa ПСЖ, пoсле губи 5 утaкмици oд дaлеку пoслaби утaкмици и еден куп слични срaњa.

Леле женско коа ќе почне да соли памет за спортска знаеш дека е време да бришеш и акаунт и се, а и патем да се откажеш од спортска.
oti tolku razbirate sportska se otepavte od fakanje site, sekoj vtor post vie KAJGI MAGIJOO

oti tolku razbirate sportska se otepavte od fakanje site, sekoj vtor post vie KAJGI MAGIJOO
Да де, затоа ти кога пишуваш некој тип пред утакмица недобитен е, а кога те нема да пишеш се појавуваш отпосле " опарена ".:kafence:

Леле женско коа ќе почне да соли памет за спортска знаеш дека е време да бришеш и акаунт и се, а и патем да се откажеш од спортска.
Немaв фaтенo клaдиoницa дoooлгo време и шo ми текнa пoјдoв сo девoјкa ми зaеднo, среќa дa ми држелa :pos:. Пишувaм 10 тикети, нејзе јa фaќa нервoзa шo ме глеa, зимa пишувa еден тикет и guess what? Јa пaѓaм нa сите oнa фaќa :pos:. Пoсле тoa ми беше срaм дa и кaжaм декa сум вклaдилницa, ме утепa oд реметење.
НАРАВOУЧЕНИЕ: Штo ѓaвoл немoже, женa мoже :цицки:

Да де, затоа ти кога пишуваш некој тип пред утакмица недобитен е, а кога те нема да пишеш се појавуваш отпосле " опарена ".:kafence:
mozi ne sum vo kuznaj kakov plus ama sigurno sum vo pogolem kar od nekoi "analiticari" tuka

Најди ми еден пост кај што имам пишано магијо дај ми ја оваа или онаа. Не се замарам со магии и глупости. А ти солиш памет ПОСЛЕ секоја утакмица овде, демек како сме можеле да ја играме таа и таа утакмица. Откако ќе завршат и мене ми е лесно да коментирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom