Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
И кај мене така. Од штаб ми викаат за Олимпија да гласам, а ја друга фаворитка си имав :unsure:

Тебе од штаб, мене од фирма, само што дојдов сабајле на работа ми викаат или гласај или решението ми го кинат а знаеш со власт нема заебанции :(

Тебе од штаб, мене од фирма, само што дојдов сабајле на работа ми викаат или гласај или решението ми го кинат а знаеш со власт нема заебанции :(

Ти бар некогаш си имал работа, ја ако им речам не, страв ми е да помислам што судбина ме чека :place:

И кај мене така. Од штаб ми викаат за Олимпија да гласам, а ја друга фаворитка си имав :unsure:

Притисоци бе брат, ама шо да се прај, ќе не истераат од работа. :place:

Инаку, @BiG_kIsS ја има најубавата насмевка dans toute le monde. :)

Го отековте со гласањево. Убава/грда, леќи носи/не носи, има цицки/нема цицки...мис на свет да се бираше немаше до толку да разглабате. Па и девојкиве...плачки невидени. И после оди најди некоја асална...

Според последните информации што ги добиваме од Курир, бебуш има едвај повторувам едвај 1 глас кој самата си го дала, Олимпија е во големо воЦво со 5.000.0000 гласови.

За подетални информации следете го дневникот на Сител во 19 часот со Латас.

Vote-crazed assassin
upvotegis12a.gif

Не си прај филмови ниту ти ниту некој друг околу местенки или дека е непотребно ресетирана анкетата.Фала многу и пријатно.

Dudette, chill. Зезанција беше. Како што вам ви е дозволено од слични ситуации да биете хумор, така и јас. Ако се е регуларно нема потреба да се објаснувате. Шала беше од моја страна. Ништо повеќе.

Дури и обидот со последниот пост не успеa, само девојки ми пишуваат :([DOUBLEPOST=1418837855][/DOUBLEPOST]
Постов поеќе личи на пимпање него ко пост на официјален spokeperson али ти си знаеш Шкорпи...

You would know Клипче, you would know. Не ти се мешам во професионалната проценка.

Ќе гледам да ублажам во иднина.

БОМБА БОМБА БОМБА!!!

Од извори блиски до.....дознав дека се поткупуваат гласови.

Бомбата ќе биде биде набрзо „фрлена“ а понатаму организаторите ќе одлучат дали натпреварувачката ќе биде дисквалификувана.
Касниш, ми ја тргнаа веќе сликата. Видов дека нема фајде и цицки да праќам по пп, па си реков дај да си се откажам на време. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom