Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Doznavte deka Foksi ima dechko i sea site glasate za bebush.
@bebush ќе идеш на собиранка? :sneaky:
Вакви муабети во пп! :D
Не сакам ако најавам присуство да ме снема од листата на присутни или да ме гонат избацивачи :icon_lol:

Јас ќе бидам вратар иначе таму, онака не се пофалив претходно ради скромност. Остај ти избацивачи :D

:aplauz: Гаро, добро мислиш. Посебно коа станува збор за тие шо имаат дупли јузери на форумов.:zloo:

Не е Гаро, ни Парамециум ама ај нека ти биде. Инаку најмалку мислам дека форумот е место за ловење и пуштање на девојки. Искрено според мојот вкус од понудените @Фокси е најубава и го има она женственото, а и не сакам девојки со посветла коса, лошо исккуство :jeeee:

БОМБА БОМБА БОМБА!!!

Од извори блиски до.....дознав дека се поткупуваат гласови.

Бомбата ќе биде биде набрзо „фрлена“ а понатаму организаторите ќе одлучат дали натпреварувачката ќе биде дисквалификувана.

Гласав пред да видам се од темава душо :D. Се истепав да гласам зошто отворија трета рунда (непотребно!) па викам дај да бидам хуман, #pravdazabebush трет круг да победи. Ј аминираат веќе два пати од управа.

Ќе те частам една фотосесија кога ќе се видиме ја и ти за возврат ;).
Не си прај филмови ниту ти ниту некој друг околу местенки или дека е непотребно ресетирана анкетата. Доста форумџии се побунија дека откако направив грешка со бришење нечии слики и гласовите на @bebush каде што и нагласив дека претходноте гласови и се бројат, имало доста дупли гласови односно тие што гласале пред да зезнам работа со анкетата повторно гласале. Не е во ред да вреѓате интелигенција со двојни гласови кога претходно сте пишале јавно за кого сте гласале. Крај краева темава е од забавен карактер и победничката добива едно големо НИШТО. Затоа е одлучено да се ресетира анкетата и да се гласа одново.#pravda za site. Исто така многу е глупо да ствараат некои забуна дека мислења се бришат намерно. Ниту едно мислење кое било во склпоп со темата не е избришано, избришани се ПП муабети кои наместо по пораки се тераат на темава. Фала многу и пријатно.[DOUBLEPOST=1418812687][/DOUBLEPOST]
Средено:smirce:

Последно уредено:
Како официјален spokesperson за @bebush, морам да напоменам дека до 30 Декември се оградува од било какви коментари кои можат да бидат земени против неа или избришани комплет од евиденција поради лични агенди на повисоки и помоќни инстанци од неа. Затоа, кој е заинтересиран за потенцијалното присуство на bebush на предновогодишниот форумски собир на 27ми месецов, нека ми пише мене па ќе бидете информирани подетално.

Примам пораки само од машки. Повторувам, само машки :zloo:.

Постов поеќе личи на пимпање него ко пост на официјален spokeperson али ти си знаеш Шкорпи...

Искрено според мојот вкус од понудените @Фокси е најубава и го има она женственото, а и не сакам девојки со посветла коса, лошо исккуство :jeeee:
Абе, ова е избор на најубава, а не која ја бираш за женска ебаго :neetaka: :гик:

Да ми простат другите, за мене е Фокси убедливо најубавата.
Штета што вака ретко убавите девојки се секогаш зафатени, барем мое лично искуство.

На второ место ми е Социопатката, исто доста слатка. Иначе, изборов ме потсеќа на средно кога заради тепање време ги рангиравме цурите од школото. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom