Веспер веќе и гласаше, а ти? Глас за глас?![]()
Аха глас за глас, на сите поминати трауми заслужувам повеќе од глас.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веспер веќе и гласаше, а ти? Глас за глас?![]()
Тогаш пиво коа ќе се видиме. Бар ветувам нешто што е лесно остварливоАха глас за глас, на сите поминати трауми заслужувам повеќе од глас.![]()
Тогаш пиво коа ќе се видиме. Бар ветувам нешто што е лесно остварливо![]()
Тоа се подразбираА туторијалот за брковите???!?!?!?!?!?!
Тие што земаа по 500 денари, ладен сендвич и чаша Фанта за глас!Јас не се предавам!!! Кај и да е ќе ја дисквалификуваат бебуш, после некој ќе ја открие и олимпија дека мести натпревари...а јас ќе бидам одма позади нив! Гласајте за коцка! Ми фалат 15 гласови! Кој претходно гласаше за мене а сеа клика по други?? А????
Ама ти ми остана верен...за мене гласаше???Тие што земаа по 500 денари, ладен сендвич и чаша Фанта за глас!
Па ја не сум пачавра бе.Ама ти ми остана верен...за мене гласаше???
Ајмо дечки, фокси да ја стигнам!!!!
Ако не тука гласајте на натпреварот за фотографија, бар таму![]()
две пива за тебе! Едно светло едно темно!Па ја не сум пачавра бе.
Да бидам искрен ми нудеа 1000ка, ама неее, лојален сум јас!![]()
Гласано е .................... два пати, јас сум човек со интегритетЛуѓе на работа сум не можам да ве замарам, али дај гласајте и за мене паааа![]()
Да ставеше слика ја за тебе ќе гласав. Ај не мораше од тебе, можеше само од тетоважите, и пак за тебе ќе гласевГласано е .................... два пати, јас сум човек со интегритет![]()
Кои се е воредакција, да знам каде да напаѓамИнсајдерски информации, при пребројувањето на гласовите на 30ти глас од редакција ќе се важи x3, Реџи Милер метод.
Инсајдерски информации, при пребројувањето на гласовите на 30ти глас од редакција ќе се важи x3, Реџи Милер метод.
What he said, само јас нудам историја и старогрчки.Ајде, ја ќе им кажам на Олимпија и Ејсид да го избришат мојот глас за нејзе и имате слободен глас од мене ако гласате за мене. Давам + 50 ден. и часови по математика/физика на кој не му иде со 30% попуст ако ме гласате и доколку веќе сум разменил глас за глас.
За повеќе инфо, пп (ако некој ви нуди за поефтино кажете ми за колку поефтино и кажете ми кој).
#bitpazar#procenkanje