Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
За димна бомба
а шо цена оде? какво пакување е?
Претежно ојт на килажа и не е скапа, си бараш според потребите, 500гр, 1кг итн. Мојш да ги познајш по нивниот излгед, бели мали топченца, но за димна морат да ги обработиш, да ги истолчиш во една крпа дури не станат прав.

Дали во сабота работат шалтерите за вадење пасош/лична карта (ако да, кое е работното време) ?

Претежно ојт на килажа и не е скапа, си бараш според потребите, 500гр, 1кг итн. Мојш да ги познајш по нивниот излгед, бели мали топченца, но за димна морат да ги обработиш, да ги истолчиш во една крпа дури не станат прав.
Треба во тефлонска тава да се праве? после таа тава ке можам пак да а користам за палачинки? :D

Треба во тефлонска тава да се праве? после таа тава ке можам пак да а користам за палачинки? :D
Абе мојш ти ак сакаш и палачинки да прајш, само после ко ќе излезиш дан те гледет накриво ко да си живееле 10години Чернобил.
Искрено не би ти давал инструкции за праење, подобро е да земиш во предвид некое мислење од веќе некого кој има пробано и напраено успешно. Од муабети знам дека е препорачливо шалитрата да се обрботи и да биде прашкаста. На овој форум мојш да најш ако те интересират нешто http://emagare.com/emf/forum.php

Абе мојш ти ак сакаш и палачинки да прајш, само после ко ќе излезиш дан те гледет накриво ко да си живееле 10години Чернобил.
Искрено не би ти давал инструкции за праење, подобро е да земиш во предвид некое мислење од веќе некого кој има пробано и напраено успешно. Од муабети знам дека е препорачливо шалитрата да се обрботи и да биде прашкаста. На овој форум мојш да најш ако те интересират нешто http://emagare.com/emf/forum.php
Го знам форумот одамна многу години и иам читано многу и ова го видов од дете од форумот и инструкции како се праве ама за после дали можам пак да користам не пишеше

Го знам форумот одамна многу години и иам читано многу и ова го видов од дете од форумот и инструкции како се праве ама за после дали можам пак да користам не пишеше
Брате посери му се на тавчето, искрено се работи за здравје така да за седум-осум стотки не си прај експерименти. Земи друго после то и горви си во него.

Дали во сабота работат шалтерите за вадење пасош/лична карта (ако да, кое е работното време) ?
Оваа сабота е работна кај сите државни институции одработување поради ден на дрвото.

Dali site gradovi imaat svoj grb?
Vidov Ohrid i Radovis deka imaat.
Kako izgleda na Tetovo dokolku ima?

Dali site gradovi imaat svoj grb?
Vidov Ohrid i Radovis deka imaat.
Kako izgleda na Tetovo dokolku ima?
Грб имаат сите така, населени области обединети како една населба, па и населба Карпош има свој грб на пример.

Tetovo-grb.jpg

- Тетово.

Грб имаат сите така, населени области обединети како една населба, па и населба Карпош има свој грб на пример.

Tetovo-grb.jpg

- Тетово.
Znaev koj ke mi se obrati prv :P Tnx za odgovorot :P

Сакам да ја сменам матичната докторка. Треба со картицата да одам право кај новата матична што сакам да ми биде или треба одјавување/некоја друга процедура?:)

Како е со магла во другите градови (Радовиш, Штип, Велес, Скопје)? Треба да тргнам за Скопје со кола кај и да е, а во Струмица прст пред око не се гледа.

Сакам да ја сменам матичната докторка. Треба со картицата да одам право кај новата матична што сакам да ми биде или треба одјавување/некоја друга процедура?:)
Најпрвин треба да одиш сегашната матична и лично со нејзе да одјавиш со образложение или причина ,а потоа ќе бираш друга .
Само немој млада матична докторка со убаво газе и деколте оти не се искусни за струка инаку во прашање е живот или смрт :D

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Како е со магла во другите градови (Радовиш, Штип, Велес, Скопје)? Треба да тргнам за Скопје со кола кај и да е, а во Струмица прст пред око не се гледа.
Скопје има магла, од утринава.
Скопје- Наутро имаше доста магла,видливоста 50 м-100м.
Некаде накај 13 часот со сила се провиде малку сонце.
Ама на околните убави места:Количани,Кучевиште,Кучково, на тие мештани блазе си им,сонце ги грее цел ден,таму магла ретко се качува(само за работа се симнуваат долу).
Внимавај од Катланово до Маџари, и никако по стариот пат Петровец-Трубарево.
Заеби тие 30 денари,многу саобраќајки баш на таа релација имало до сега.
Сега повторно се спушти маглиштево,видливост не повеќе од 10м

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom