НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Арно му рече Јанг на Коби дека не можел да го чува еден на еден:pos::pos::pos:,каков лик бе .:lolzz:

Како што ми изгледа Лејкерси се на добар пат да се "самоубијат" и да го му испратат пикот на Феникс :)

Како само има да ги пцуете ваквите победи ако тоа се случи летово...

Што мислите вечер за Далас - Голден Стејт? Сакам Далас да ги уплатам 1 пошо се јаки офанзивно башка дома пред едни од најдобрите навивачи.

Што мислите вечер за Далас - Голден Стејт? Сакам Далас да ги уплатам 1 пошо се јаки офанзивно башка дома пред едни од најдобрите навивачи.

Кладилничарски, еднаш мора Вориорс да изгубат :), а мислам дека Далас е идеален противник за тоа. Да сум на твое место, би ја играл и јас 1. :)

Барем врзи ја и со Елис +, мора да се распука ако сакаат да победат Далас.

Ептен шубе играч ми е Монта ептен е неконстантен. Имаше 3-4 вечери по ред со 30+ поени и после 3-4 испод просек, дури сега скоро имаше 1-11 шут само не ми текнува против кого :facepalm:

Каков човек е овој :pos:

Со оглед дека нема да игра Богут можиш да ја играш 1 слободно. Не е 100% сигурна ама подобра шанса од таа за да падни ГСВ здравје.[DOUBLEPOST=1418493422][/DOUBLEPOST]

Јас обратно би играл Томпсон и Кари да експлодираат, особено Томпсон. А од Далас Чендлер и Рајт.

Ептен шубе играч ми е Монта ептен е неконстантен. Имаше 3-4 вечери по ред со 30+ поени и после 3-4 испод просек, дури сега скоро имаше 1-11 шут само не ми текнува против кого :facepalm:

Каков човек е овој :pos:

За да победи Далас мора Монта да биди плус 20 поени така да ако веќе игра 1 зошто да не добие поголем коефициент.

Со оглед дека нема да игра Богут можиш да ја играш 1 слободно. Не е 100% сигурна ама подобра шанса од таа за да падни ГСВ здравје.[DOUBLEPOST=1418493422][/DOUBLEPOST]

Јас обратно би играл Томпсон и Кари да експлодираат, особено Томпсон. А од Далас Чендлер и Рајт.

Исто за 2ка врзана со Томсон, за Кари против Нелсон не знам колку ќе даде ама Томпсон секако може да екслподира против Елис.

Додека сум кај играчите, синоќа какво поклонче беше Џеферсон - 21 на гости против Марк Гасол, после 2 продолженија даде 16. Исто вечерва и Геј се игра, без Казанс зема многу шута.

Херис (y)[DOUBLEPOST=1418527297][/DOUBLEPOST]Конлииии, разочарани лица на фановите на 76ерс... кутрите се понадеваа на уште една победа :vozbud:

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom